Freitags am Flexbar

Partyscene Redactie | 29 augustus 2007
headlines

Vrijdag omgedoopt tot 'Freitag' in de Flexbar

Vanaf september geeft de Flexbar in Amsterdam op vrijdag een knipoog naar onze oosterburen met de nieuwe ‘Freitag’-avonden. Het beloven lekker rommelige ontmoetingen te worden, georganiseerd door afwisselende organisaties, met bekende en onbekende dj’s en veel verschillende muziekstromingen.

Aanstormend Nederlands talent Eva Maria zal vaak op Freitag in de Flexbar te vinden zijn.Deze Freitag-avonden rusten op een stevige fundering van techhouse, minimal techno- en house, chicago, acid, detroit en alles wat daar tussenin te vinden is. De programmering is afwisselend in handen van organisaties die al eerder met de Flexbar hebben samengewerkt, zoals Lofar, Magnetronik, Putsch, Soulrock. De opzet is dus ongedwongen, maar wel met oog voor kwaliteit en veel aandacht voor bekende Duitse labels, zodat de avonden vaak een Berlijns sfeertje zullen oproepen.

De eerste editie is op freitag 7 september met Fr.Odo, Eva Maria, Boris Werner en Carlos Valdez. Op de planning voor de komende maanden staan Daso (Connaisseur/ 14-09), Stephen Beaupré (Musique Risquée/ 21-09), Oliver Koletzki (Stil Vor Talent, Cocoon/ 12-10) en Zander VT & Ben Klock (Bpitch/ 19-10 ADE).

Freitag/ Flex Bar, Pazzanistraat 1, Amsterdam/ 23:00-5:00/ 8 euro

MySpace Freitag

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws