\'Bestival: anders dan alle andere festivals’

Partyscene Redactie | 28 augustus 2007
headlines

Brits muziekdier stelt nieuwe A to Z compilatie samen

Rob da Bank legt het in een video-interview met de collega’s van EQ Magazine nog één keer uit: Eclectischer dan Bestival bestaat niet. Dat is ook te horen op zijn A to Z Bestival 2007 cd-compilatie.

 

Rob da Bank legt het in een video-interview met de collega’s van EQ Magazine nog één keer uit: Eclectischer dan Bestival bestaat niet.Rob da Bank, BBC Radio-dj en eigenaar van muzieklabel Sunday Best, organiseert elk jaar Bestival, 7, 8 en 9 september op Isle of Wight. De programmering van dat festival is nogal breed. Aansprekende namen? Soul II Soul, Mr. Scruff, The Orb, Gregory Isaacs, Francois K. en Horace Andy. Zij staan verspreid over acht stages. De volledige programmering van Bestival, vind je HIER.

Ben je de muziek even zat, wat ons in dit geval erg vreemd lijkt, dan biedt een uitgebreid cabaretprogramma, sport en spel of verkleedpartijtje uitkomst. Heb je kinderen? Meenemen! Die kun je droppen in de speciaal ingerichte festivalcrèche.

 

Tickets voor drie dagen feesten en kamperen kosten 115 Britse ponden en zijn HIER te bestellen. Bekijk HIER het video-interview van EQ Mag met Rob da Bank.

Bestival

Rob da Bank

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws