Afgelasting dreigt voor The City is Ours

Partyscene Redactie | 16 augustus 2007
headlines

Promotiestunt resulteert in reprimande gemeente

Aan de gevel van het viaduct boven de A12 Utrecht - Den Haag werden de letters van de naam van het festival  geplakt. Dat vond de gemeente niet zo leuk.

Gedonder in Den Haag. Daar dacht MTV, organisator van het festival The City Is Ours op 8 september, een ludieke promotiestunt uit te halen. Aan de gevel van het viaduct boven de A12 Utrecht - Den Haag werden de letters van de naam van het festival  geplakt. Dat vond de gemeente niet zo leuk.

 

Op last van het stadsbestuur zijn de letters van het viaduct verwijderd. Anders zou de vergunning voor The City Is Ours wel eens teruggetrokken kunnen worden. Aangezien dat nu ook weer niet de bedoeling was van MTV, is gehoor gegeven aan de oproep van de boze ambtenaren. Nu maar hopen dat het bij een reprimande blijft.

In ieder geval heeft de organisatie het nieuws gehaald. Een goed moment om de volledige line-up bekend te maken. Daarin o.a.: Digitalism, Goose, Vive La Fête, Sander Kleinenberg, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Infadels, C-Mon & Kypski, Timewriter & Terry Lee Brown Jr., DJ Remy, Erick E, Roog, Sebastien Leger, Kraak & Smaak & Benny Rodrigues.

Het festival, op zaterdag 8 september, begint om 14:00 ’s uur middags en duurt tot 23:00 uur. Locatie is het terrein van de Haagse Hogeschool. Kaarten kosten in de voorverkoop 27,48.

The City is Ours

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws