Meet The Streets met De La Soul in de Maassilo

Partyscene Redactie | 15 augustus 2007
headlines

Meet hiphop, broken beat, breakdancing, art en meer

Onze collega’s van Pozerscene hebben weer een uitstekende programmering samengesteld voor hun festival Meet The Streets in de Maassilo op zaterdag 20 oktober. O.a hiphophelden Trugoy the Dove, Plug One en Pasemaster Mase, alias De La Soul, geven een concert. Ook brokenbeat-formatie Bugz in the Attic is van de partij.

Onder het motto ‘Meet the Streets-voorpret’ hebben we het stof van het legendarische De La Soul-album ‘3 Feet High and Rising’ af geblazen.Onder het motto ‘Meet the Streets-voorpret’ hebben we het stof van het legendarische De La Soul-album ‘3 Feet High and Rising’ af geblazen. En ja hoor, ze kwamen allemaal weer voorbij: ‘The Magic Number’, ‘Say No Go’ en ‘Me Myself And I’. Tegelijkertijd vroegen we onszelf af welk baanbrekende, door soul- en jazz-geinspireerde, hiphopformatie nu tijdlozer is: De La Soul of Tribe Called Quest?

Back to the subject: Ook broken beat-formatie Bugz in the Attic is van de partij. DJ Seiji en de zijnen hebben net een prachtige cd samengesteld voor de Back To Mine-serie en zijn druk bezig in de studio aan hun tweede album. Tussendoor toeren ze voornamelijk in Europa, waaronder Nederland op 20 oktober.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, heeft de Meet The Streets-organisatie ook nationale hiphophelden alsDuvelduvel, Winne, Kubus & Bangbang en Typhoon uitgenodigd. Zij worden aangevuld door dj’s als Joost van Bellen, Benny Rodrigues, Noisia, Nuno Dos Santos en The Flexican.

Ook broken beat-formatie Bugz in the Attic is van de partij. DJ Seiji en de zijnen hebben net een prachtige cd samengesteld voor de Back To Mine-serie en zijn druk bezig in de studio aan hun tweede studioalbum.

Tijdens Meet The Streets wordt ook ruim aandacht besteed aan diverse demonstraties, masterclasses, exposities en workouts op het gebied van mode, dans en art. Het festival begint overigens om 1300 uur en eindigt om 2300 uur. Ben je het dan nog niet zat, houdt dan de site van Pozerscene in de gaten voor een speciale after-party.

Kaarten vcoor het dagprogramma kosten 17,50 in de voorverkoop. Voor de speciale after party moet je 12,50 neertellen. Om alvast in de stemming te komen: luister naar het album Back in the Dockhouse van Bugz in the Attic of 3 Feet High and Rising, terwijl je het Love2Party-verslag van Meet The Streets 2006 nog eens doorleest.

Meet The Streets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws