Eerste DEMF-sets 2007 online

Partyscene Redactie | 13 augustus 2007
headlines

Eerste sets DEMF 2007 online

Niet iedereen heeft de financiële middelen om de jaarlijkse ’pelgrimstocht’ naar het Detroit Electronic Music Festival te maken. Gelukkig zijn de organisatoren van DEMF niet te beroerd om de sets, zij het meestal nogal laat, op hun website te zetten. De eerste drie sets van 2007 zijn nu te beluisteren.

 

DEMF 2007Optreden op het DEMF is nog altijd een eer voor veel dj’s en artiesten. In de sets is dan ook vaak net dat kleine beetje extra moeite te horen. Michael Mayer duikt zoals gebruikelijk de zweverig minimal en neotrance in en bouwt dit lekker uit door er wat ouderwetse space synths, electro en lichte detroit-techno doorheen te mixen.

De set van Claude Vonstroke is meer gericht op de dikke ‘housy’ minimal, die de laatste tijd steeds meer voet aan de grond begint te krijgen in de States. Tenslotte is er nog een soulvol jazz en fusion-optreden te beluisteren van Malik Alston uit Detroit zelf. Er volgen binnenkort meer sets, dus houdt de website van de ‘Movement’ de komende weken in de gaten.

De DEMF-player

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws