Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 2 augustus 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Dj DeepWat: Planet Delsin

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 3 augustus

Line-up: Dj Deep, Peel Seamus, Raymon Hollander

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: In Rotterdam wordt hij achter de draaitafels weggehaald maar wij verwachten dat ze het in Amsterdam allemaal wat beter snappen. De zevende editie van Planet Delsin brengt als speciale gast de Franse house virtuoos DJ Deep (Deeply Rooted House, Paris). DJ Deep wordt bijgestaan door resident Raymon Hollander, fervent voorvechter van de warme, futuristische Detroit sound, en andere resident Peel Seamus, al 10 jaar eigenaar en kapitein van het vermaarde Amsterdamse Delsin-label.

Love2party preview

Nature OneWat: Nature One

Waar: Raketbasis Pydna, Deutschland

Datum: vrijdag 3 – zondag 5 augustus

Line-up: Wie niet kan je beter vragen? Een greep: Carl Cox, Paul van Dyk, Jeff Mills, Sven Väth, Jeff Mills, Karotte, Raresh, Andre Galluzzi, Extrawelt, Gregor Tresher en vele vele anderen.

Entreeprijs: 39 euro!

Website: www.nature-one.de

Bijzonderheden: Als je dan toch echt iets leuks wilt gaan doen dit weekend dan moet je eigenlijk afreizen naar Raketbasis Pydna in het Duitse Kastellaun. Aldaar wordt er gefeest te midden van weiden en wouden, vier area’s, 17 clubs en een gigantische technische omkadering met alle grote dj namen die je maar kan bedenken. 300 dj’s en live-acts op Nature One – dat is zonder meer al een mengeling van wereldbekende hoofdrolspelers en de meest veelbelovende nieuwkomers.

LovelandWat: Loveland Festival

Waar: Sloterparkbad, Amsterdam

Datum: zaterdag 4 augustus

Line-up: oa Sven Väth, Sebastien Leger, Sander Kleinenberg, Michel de Hey, Benny Rodrigues, Anthony Rother, Ron Carroll ft. CeCe Peniston, Joey Negro, Seamus Haji, Jazzy Jeff, Wicked Jazzsounds Tiefschwarz, Ame, Bart Skils, 2000 and One, Sandrien vs Carlos Valdes, Spirit Catcher

Entreeprijs: 48 euro vvk

Website: www.lovelandfestival.nl

Bijzonderheden: Het Loveland festival wordt voor de tweede keer georganiseerd bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Afgelopen jaar meteen een uitverkocht huis en ook de reacties na afloop waren erg positief. Dit jaar zijn Marnix en de zijnen terug met meer dj's en een extra area, wat op zich een goed plan lijkt daar vorig jaar bij sommige area's een beetje teveel dj's geprogrammeerd stonden.

Love2party preview

Welcome to the FutureWat: Welcome to the Future

Waar: ‘t Twiske, Amsterdam

Datum: zaterdag 4 augustus

Line-up: oa Josh Wink, Steve Bug, Shinedoe, Paul Kalkbrenner, Mathew Jonson live, Chris Liebing, Derrick May, Speedy J, Technasia live, Rejected, Karotte, M.a.n.d.y. (Philipp), Quazar live, Darko Esser en Nuno dos Santos, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw

Entreeprijs: 37 euro vvk

Website: www.welcometothefuture.nl

Bijzonderheden: Een nieuw festival op een locatie iets ten noorden van Amsterdam met als insteek juist weinig artiesten per area, waardoor de artiesten wel de tijd krijgen om een echte set neer te zetten. Opvallend hier is dat, verdeeld over vier area's, alleen maar techno en minimal-artiesten zijn geboekt, wat misschien wel kan betekenen dat het muzikaal erg veel van hetzelfde is. Vooral het aantal minimal-artiesten is overweldigend. Desalniettemin is de programmering er wel eentje om je vingers bij af te likken.

Love2party preview

Amsterdam 661Wat: Welcome to the Future After

Waar: 11, Amsterdam

Datum: zaterdag 4 augustus

Line-up: Amsterdam661 live, Jobez e.a.

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: In de 11 in Amsterdam is zaterdag de officele Welcome to the Future 'After'. Met live Amsterdam 661 en DJ Jobez. Maar houdt ook alvast maar rekening met een paar internationele acts, waar de organisatie nog niks over mag verklappen tot op de dag van het festival zelf. Maar wij gokken dat er vast een paar erg leuke namen aanwezig zullen zijn om een waardige after neer te zetten.

Sunday SessionsWat: Sunday Sessions

Waar: Elements Beach, ‘s Gravenzande

Datum: zondag 5 augustus

Line-up: Estroe, Warren Fellow, Sandeep

Entreeprijs: Gratis!

Website: www.elementsbeach.nl

Bijzonderheden: Ein-de-lijk begint het erop te lijken dat we een echt lekker weekend krijgen. Als we de signalen mogen geloven dan wordt het aanstaande zondag 25 graden met een heerlijk zonnetje. De beste plaats om deze zondag door te brengen is natuurlijk bij Sunday Sessions @ Elements Beach. Te gast aanstaande zondag is Estroe, een zeer gewaardeerde dj en producer binnen de internationale (minimal) technoscene en ongetwijfeld bekend bij de meeste van jullie. We starten zondag lekker in de middag met downtempo achtergrond deuntjes terwijl iedereen nog geniet van de zon, drankjes en het eten. En 's avonds gaan we los :)

WhoosahWat: Steam Sunday Special

Waar: Whoosah, Scheveningen

Datum: zondag 5 augustus

Line-up: Amsterdam661 live, Sander Baan, Makcim, Minidell, EL-P

Entreeprijs: Gratis!

Website: www.phonocult.com

Bijzonderheden: De heren van Phonocult geven ook de hele zomer gratis feestjes aan het strand. Locatie is de Whoosah in Scheveningen en elke eerste zondag van de maand is het minimal wat de klok daar slaat. Aanstaande zondag is naast de bekende dj’s ook het amsterdamse Amsterdam661 collectief in het huis. Amsterdam661 bestaat uit Lauhaus, David Labeij, Kabale und Liebe, Julien Chaptal, Gert van Veen en Boris Werner. Een prima manier dus om je weekend af te sluiten.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws