\'Thriller\' in Filippijnse gevangenis

Partyscene Redactie | 24 juli 2007
headlines

‘Thriller’-zombies duiken op in Filippijnse gevangenis

In het Cebu Provincial Dentention and Rehabilitation Center op de Filippijnen moet het af en toe wel heel erg saai zijn. De gedetineerden vonden gelukkig een manier om de dagelijkse sleur van het ‘kentekenplaten maken’ en ‘kakkerlakken meppen’ te doorbreken: het naspelen van de video ‘Thriller’ van Michael Jackson op de binnenplaats.

Gedetineerden in Filippijnse gevangenis.Jackson is nog altijd mateloos populair in Azië en de ‘inmates’ werden misschien geïnspireerd door het feit dat hun held ook korte tijd in zo’n kek oranje gevangenispakje heeft rondgelopen, maar het Amerikaanse rechtssysteem uiteindelijk wist te verslaan. Of dit nou echt de soort rehabilitatie is waar de Filippijnse maatschappij op zit te wachten is nog maar de vraag, maar het is altijd beter dan de hele dag met twintig man in een smerige cel te zitten, wat op zichzelf al een behoorlijke ‘thriller’ moet zijn. Er zitten zeker een aantal talentvolle dansers in het gezelschap en we kijken dan ook uit naar nieuwe uitvoeringen van andere bekende video’s als ‘Around The World’ van Daft Punk en ‘Rhythm Nation’ van zus Janet Jackson. Wie weet zit er zelfs wel een musical aan te komen.

Eerst maar eens even genieten van deze ‘Thriller’-versie, want het blijft natuurlijk een klassieker. Let vooral op de dramatische gezichtuitdrukking van de man die de rol van Ola Ray (vriendinnetje van Michael in de clip) op zich neemt.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws