Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 20 juli 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Strictly TechnoWat: Strictly Techno

Waar: Waterfront, Rotterdam

Datum: vrijdag 20 juli

Line-up: Perry, Boris Ross, Bas Mooy, Rudger Gravestein

Entreeprijs: 5 euro

Website: www.waterfront.nl

Bijzonderheden: Er is wederom weer eens uber-weinig te doen in Rotterdam maar gelukkig zijn de heren van Strictly Techno niet te beroerd om dan maar iets leuks te organiseren. De heren Bas Mooy en Perry verzorgen samen met Boris Ross en Rudger Gravestein het gehele muzikale menu. Van minimale grooves naar rollende techno met als afsluiter een stevig potje duwwerk. En dat alles voor maar vijf eurootjes.

Love2party preview

Visual BeatWat: Red Bull Visual Beat

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 20 juli

Line-up: VJ's Citizen (Amsterdam), JuToJo (Berlin), Timo Novotny (Vienna), Visual Kitchen (Brussel)

DJ's Gilb'R (Chateau Flight, Versatile Records, Paris), Shiva (Red Bull Music Academy, Amsterdam)

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Vrijdag zal een nieuwe vorm van VJ-samenwerking Amsterdam bestormen in de vorm van Red Bull Visual Beat. De betrokken VJ's gaan dit keer niet alleen zorgen voor een kleurrijke en kunstzinnige achtergrond voor het geluid van de DJ, maar zullen tevens een virtueel 'rondetafel gesprek' houden. Maar een VJ werkt vrijwel altijd samen met een DJ, dus is er ook voor muziek gezorgd. De kicks en beats komen van de hand van de Parijse dj Gilb'R, bekend van de live formatie Chateau Flight en zijn eigen label Versatile Records

Extrema!Wat: Extrema Outdoor

Waar: Recreatieterrein Aquabest

Datum: zaterdag 21 juli

Line-up: een greep uit het aanbod: Erick Morillo, Harry Choo Choo Romero, Housequake, Ron Carroll, Pete Tong, Steve Lawler, Junkie XL live, Booka Shade, Jeff Mills, Adam Beyer, Ben Sims, Gabriel Ananda, James Holden, Misstress Barbara, Extrawelt, Petter, Nathan Fake en vele anderen

Entreeprijs: Uitverkocht!

Website: www.extrema.nl

Bijzonderheden: Al weken uitverkocht maar dit weekend is het dan zover: Extrema Outdoor 2007. De timetable van de gehele dag staat inmiddels online op de Extrema site en het zal zeker weer veel puzzelen worden voor iedereen want met dit aanbod kom je er niet onderuit dat er soms 2 of 3 favorieten tegelijk draaien. De weersverwachtingen voor zaterdag zijn gelukkig wel prima. 23 graden en licht bewolkt, echt festivalweer dus!

Love2party preview

AudioflyWat: Earth Trilogy

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: zaterdag 21 juli

Line-up: Audiofly, Jimmy van M, Estroe (live), Zoëxenia (live), Per, Onno, Herr Arter en Francesco Pico

Entreeprijs: 20 euro

Website: www.earth-link.nl

Bijzonderheden: Earth keert de komende maanden terug naar de club waar ze de afgelopen zeven jaren, samen met de Melkweg, groot is geworden. Namelijk poptempel Paradiso. Jaarlijks is Earth minimaal één keer in de hoofdstedelijke club te vinden. Dit jaar echter drie keer, middels een heuse Paradiso trilogie. 21 juli is de kick-off met een wel erg fijne schare artiesten.

Love2party preview

James HoldenWat: Full Spectrum

Waar: Tivoli de Helling, Utrecht

Datum: zaterdag 21 juli

Line-up: James Holden, Nuno Dos Santos

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.fullspectrum.nl

Bijzonderheden: Op zaterdag 21 juli host James Holden zijn eigen Border Community-area tijdens Extrema Outdoor. Hartstikke leuk hoor, James Holden op een groot festival, maar eigenlijk moet je de Britse dj ervaren in een intieme club en dan bij voorkeur tijdens een lange set. Gelukkig is dat ook mogelijk, want na Extrema draait James nog een paar uur in Tivoli de Helling in Utrecht. En om het feest compleet te maken, geven wij een paar kaarten weg aan de echte fans.

Love2party preview

Dance ParadeWat: City Parade Middelburg

Waar: Middelburg Central

Datum: zaterdag 21 juli

Line-up: een hoop trucks met aansluitend een afterparty met Benny Rodrigues, Chuckie, Gregor Salto, Sidney Samson, Laidback Luke en meer.

Entreeprijs: parade gratis, after 22.50

Website: www.danceparademiddelburg.nl

Bijzonderheden: Het zuiden van het land is op 21 juli natuurlijk helemaal in de ban van Extrema Outdoor in Best, maar mocht je geen kaartje hebben weten te bemachtigen en zaterdag toch graag in de buitenlucht willen dansen, dan biedt Middelburg misschien een goed alternatief met de jaarlijkse Dance Parade.

Love2party preview

ZeeruisWat: Zeeruis

Waar: Woosah, Scheveningen

Datum: zondag 22 juli

Line-up: Ille Bitch, Johanna Mercker, Bas Struik, The Walk & Rogeseventytwo, Dimzen, Live: Synk Klinik, Cosh, Wesdex, Némo Farinedigue, Ranz und Tanz

Entreeprijs: Gratis!

Website: www.ruis.tv

Bijzonderheden: Tijdens onze eeuwige zoektocht naar leuke feestjes stuiten we opeens op Zeeruis. Een gratis strandfeestje met een keer geen grote namen maar alleen maar talenten uit de minimale, electro/techno hoek. Veel interessante dj’s dus wat ons betreft zeker de moeite waard als je zondag na Extrema nog niet uitgefeest bent.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws