Serious Beats, nu ook voor dj\'s

Partyscene Redactie | 20 juli 2007
headlines

          Hebben dat ding?           
          Win een exemplaar v/d langstlopende danscompilatie ooit           

Bestond Serious Beats voorheen louter uit clubtracks die op het moment dat ze spannend werden, abrupt tot een einde kwamen, vanaf nu vind je de volledige versies, inclusief in- en outro’s. En wij geven er een aantal weg!

Serious Beats, de langstlopende dance-compilatie ooit, is vanaf nu niet meer die verzamelaar met alleen maar radiovriendelijke edits. Ook dj’s, die met de aankoop van zo’n cd-box in één keer op de hoogte zijn met de situatie in clubland, hebben er wat aan. De nieuwe versie van Serious Beats is volledig gerestyled en bevat drie cd’s met dertig clubtracks.

Als we het persbericht van platenmaatschappij News mogen geloven, is dit er eentje die je niet mag missen. De vijfenvijftigste editie van Serious Beats trapt af met Roger Sanchez zijn meest recente ‘floorfiller’ Again. Verder tracks van o.a. Chris Lake, Axwell en John Dahlback. Bijzonder is de Kaskade-remix van Nelly Furtado’s hit: ‘All Good Things (Come to an End)’. Remixen van o.a. Dave Spoon, Laidback Luke en Chocolate Puma maken deze fijne driedubbelaar compleet.

Hebben dat ding? Stuur een mail met jouw favoriete clubknaller naar Love2Party

Platenmaatschappij News

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws