Subculture haalt Duitse helden naar Utrecht

Partyscene Redactie | 18 juli 2007
headlines

'German Heroes Rocken' club Poema op 28 juli

Terwijl veel Nederlanders liggen te bakken op buitenlandse stranden, of in eigen land in de regen greppeltjes graven rond hun tent, doet de Utrechtse dancescene niet aan vakantie. Rockit Open Air staat voor de deur en als je, na een dagje Maarseveense Plassen, nog niet genoeg gedanst hebt kun je ’s avonds terecht in Club Poema.

Extrawelt ist ja sooper!De organisatoren achter Subculture, Sander de Beer en Sander Pinxten (a.k.a. DJ Pinxt) draaien al weer zo’n 3 jaar succesvol mee in de Utrechtse technoscene, met als vaste thuisbasis Club Poema. Terwijl de voorbereidingen voor hun eigen podium op het Lief Festival in september in volle gang zijn, konden ze het toch niet laten om ook nog een goed feestje te organiseren, voor de muziekliefhebbers die niet op vakantie zijn en na Rockit Open Air in de stemming zijn om verder te feesten.

Voor de avond ‘German Heroes Rocken’ heeft Subculture een act binnengehaald die al lang op hun verlanglijstje stond: een live optreden van het Duitse duo Extrawelt. Na de release 'Soopertrack’ op het label Border Community in 2005, hebben Arne Schaffhausen en Wayan Rabe flink wat dansvloerkrakers vol dikke electro en minimal afgeleverd, ondermeer ook op de labels Cocoon Recordings en Traum Schallplatten.

Marcus Meinhardt is via zijn organisatie MUNA al sinds 1999 betrokken bij het SonneMondSterne Festival in Duitsland en draaide vroeger onder het alias DJ Aniem. Met zijn bijzondere platenkeuze en aanstekelijke swingende techno weet hij het publiek altijd goed in zijn greep te houden; zijn urenlange sets op SMS zijn legendarisch. Hij is niet vaak in Nederland te zien en zal in Utrecht een intieme dj-set van maar liefst drie uur neerzetten. De opening van de avond is in handen van de talentvolle Miss Melera uit De Meern en resident DJ Pinxt staat tussen Extrawelt en Meinhardt in de line-up, met een lekkere strakke mix van minimale house, electro en techno. Subculture zal op Rockit Open Air speciale polsbandjes uitdelen, waarmee je korting krijgt op de entreeprijs, dus let goed op of je ze ergens ziet rondlopen.

‘German Heroes Rocken’/ 28-07-2007/ Club Poema, Drieharingenstraat 22, Utrecht/ Entree 12 euro of 7,50 met kortingsbandje/ 23:00-.. (mag het publiek zelf bepalen).

Subculture

Club Poema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws