FFWD wijzigt koers

Partyscene Redactie | 11 juli 2007
headlines

Heineken heeft zich na tien jaar trouwe geldschieter teruggetrokken als hoofdsponsor van FFWD. Dat heeft nogal wat gevolgen voor de Rotterdamse dansparade. Daar Heineken altijd de afterparty bekostigde, was al eerder bekend geworden dat deze dit jaar geen doorgang kan vinden. Gelukkig is er een nieuwe hoofdsponsor gevonden en vandaag zijn alle details van de elfde FFWD Dance Parade bekend gemaakt.

Altijd gezellig druk op de ZwaanIn vergelijking met voorgaande jaren verandert er wel een en ander. Allereerst verandert de naam naar de FFWD Fit For Free Dance Parade daar de fitnessketen Fit for Free aangetrokken is als nieuwe hoofdsponsor. Voorts zal, in tegenstelling tot wat inmiddels traditie is geworden, de FFWD Fit For Free Dance Parade niet worden afgesloten met een festival maar met afterparties in de clubs van Rotterdam. De parade zelf gaat ook later van start. Deze begint om 14.00 uur en eindigt rond 21.00 uur op de Boompjes. Alle clubs van Rotterdam zorgen dit jaar voor een goede plek en ruime keuze om de FFWD Fit For Free Dance Parade in stijl af te sluiten. De clubs openen deze dag al vanaf 20.00 uur haar deuren.

DJ's

De eerste namen/trucks zijn reeds bekend waaronder UDC/Dance Valley met Ferry Corsten, Fit for Free met Marco V., Nope is Dope, LOS met Lucien Foort, Club Silly, Thalia Lounge, All is One met Isis, B2S, Brothers uit Bunnik met Jean, Club Revolution met Peter Gelderblom (de maker van de officiële track) en uiteraard Michel de Hey als laatste truck.

Om de parade op een unieke wijze te volgen, zijn er langs de route diverse decks met eigen dj's geplaatst, waar de bezoeker de parade op de beste manier kunnen bekijken. Bij het Eendrachtspein/West Blaak waar de parade start en 's middags nogmaals langs zal komen met Peter Gelderblom en MC Gee en op de Boompjes waar de parade met een grote finale (incl. vliegtuigshow en confettibommen) zal worden afgesloten met Hitmeister D. en Lady Bee maar dan zullen de meeste clubbers zich inmiddels richting de clubs begeven hebben. Wij houden jullie de komende weken natuurlijk op de hoogte over de vele afterparties.

FFWD 2005

FFWD 2004

FFWD Dance Parade

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws