Beach Alert!

Partyscene Redactie | 11 juli 2007
headlines

Na regen komt zonneschijn!

Aankomend weekend stijgt de temperatuur ein-de-lijk tot boven de vijfentwintig graden. Zelfs de zon laat zich regelmatig zien. Tijd dus om zondag massaal naar het strand af te reizen, voor een paar fijne beachparty's. Vandaar een heus beach-alert!

Rekord3r aanstaande zondag bij de WoosahOmdat het aangekondigde lekkere weer maar een paar dagen wordt verwacht, raden wij een ieder aan om dit weekend de buitenlucht op te zoeken. Zaterdag festivallen en 's avonds

clubben en zondag afkoelen op het strand.

Zondag stranddag!

Zin om lekker te chillen op een verrassende eclectische muziekmix? Dat kan aanstaande zondag met Love2Party's eigen Marcel achter de draaitafels bij Jamm Beach in Ter Heijde. Vanaf het middaguur tot het moment dat de zon de zee inzakt draait hij alles wat er uit zijn chillout-koffer komt.

Genoeg gechilled en zin om te dansen? Dan stap je in de auto en rij je richting 's Gravenzande voor een nieuwe editie van Sunday Sessions op Elements Beach, waar Sandeep een Warren Fellow leuke gasten onvangen. Of je rijdt naar Schevingen alwaar je kan knallen bij Rekord3r bij de Woosah met o.a. Benny Rodrigues, Sandrien, Juan Sanchez en Ille Bitch en de Man zonder Schaduw.

Dansen aan Zee bij de KaravaanAls je dan toch in Scheveningen bent en even klaar met de minimale houseklanken, dan wandel je naar De Karavaan voor een overvalst portie progressive techno met Remy, Eelke Kleijn en Sandeep tijdens de Dansen aan Zee beachtour.

Natuurlijk kan er ook gepiemeld worden op de pier en wel bij Sneakerz @ Brunotti met de welbekende handtasjeshouse-dj's. Trouwens: Sneakerz zou Sneakerz niet zijn als ze niet twee feesten op zondag organiseerde dus bevind je je wat noordelijker in het land dan kan je richting BLM09 alwaar je dezelfde boys vindt. Als je daar dan toch bent, loop dan ook even naar Bloomingdale waar de Zweedse producer Axwell achter de decks kruipt samen met Benny Rodrigues, Ricky Rivaro en Lucien Foort. Trouwens, Mr V. is ook in het land en hij draait samen met Gregor Salto en Roog bij Beachclub Vroeger, vlakbij Bloomingdale. Keuze te over, zoveel is zeker!

Wat is jouw favoriete strandtune? Meld ze in het forum en alle meelezende dj's die op het strand de bink uithangen vervullen je wensen!

Jamm Beach

Elements Beach

Woosah

Karavaan

Brunotti Beach

Bloomingdale

BLM09

Beachclub Vroeger

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws