Twaalf keer M.A.N.D.Y. in de remix

Partyscene Redactie | 10 juli 2007
headlines

Twaalf keer is scheepsrecht

M.A.N.D.Y. brengt met ’12 Great Remixes For 11 Great Artists’ een overzicht van remixen die ze vanaf 2001 hebben uitgebracht op andere labels. De zomerse release is prima te doen, maar nieuw materiaal van de heren blijft dit jaar tot nu toe uit.

 

'12 Great Remixes For 11 Great Artists'Door de drukte rond de feestelijke Europese tour van het label Get Physical vanwege het vijfjarig bestaan, waarbij M.A.N.D.Y. dit voorjaar ook Paradiso en Free Your Mind Festival heeft aangedaan, is er waarschijnlijk weinig tijd overgebleven om aan nieuwe releases te werken. Ook de komende weken zullen de artiesten van Get Physical niet veel in de studio te vinden zijn, maar vooral op hun wekelijkse clubavond ‘Monza’ in de Space op Ibiza. Een prima moment dus om eens even terug te kijken op de diverse remixen die Patrick Bodmer en Philipp Jung in de afgelopen zes jaar hebben gemaakt voor bekende collega’s.

Voor dit compilatiealbum zochten de mannen al het remixwerk bij elkaar dat vanaf 2001 is uitgebracht op andere labels, om het nogmaals overzichtelijk onder de paraplu van Get Physical uit te brengen. Geen kruisbestuivingen deze keer met labelmaatjes Booka Shade, Samim of Audiofly, maar wel met muzikaal gelijkgestemden als Tiefschwarz en Röyksopp. De meest in het oog springende tracks zijn de bewerkingen van ‘Round Round’ van de Sugababes en ‘The Thrill Of It All’ van Roxy Music uit 1974, waaruit ook de veelzijdigheid van deze Duitse producers blijkt. Deze zomerse release zal de fans een overbrugging moeten bieden tot het moment waarop er eindelijk weer eens wat nieuw materiaal verschijnt; op dat gebied is het heel 2007 namelijk nogal stil geweest rond M.A.N.D.Y. ’12 Great Remixes For 11 Great Artists’ komt uit op 14 augustus.

Tracklist

1. Tiefschwarz feat. Tracey Thorn - Damage (M.A.N.D.Y. Remix)

2. Røyksopp - 49 Percent (M.A.N.D.Y. Remix Edit)

3. Lindstrøm - I Feel Space (M.A.N.D.Y. Remix)

4. Roxy Music - The Thrill Of It All (M.A.N.D.Y. vs. Booka Shade’s ‘I’m your Pusher Man’ Re-

Work)

5. Rockers Hi-Fi - Push Push (M.A.N.D.Y.’s Pusher Remix)

6. The Knife - Pass This On (M.A.N.D.Y. Knifer Remix)

7. Joakim - Come Into My Kitchen (M.A.N.D.Y. Remix)

8. Wessling & Schrom - Donauwellen (M.A.N.D.Y. Mix)

9. Sugababes - Round Round (M.A.N.D.Y. Remix)

10. Rex The Dog - Prototype (M.A.N.D.Y. Remix)

11. DJ Monique vs. The Voice Of Rita - Dreams (M.A.N.D.Y. Remix)

12. Røyksopp - Sparks (M.A.N.D.Y. Remix)

MySpace M.A.N.D.Y.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws