Earth-trilogie in Paradiso

Partyscene Redactie | 10 juli 2007
headlines

Audiofly en Jimmy van M. tijdens eerste avond

Earth keert de komende maanden terug naar de club waar ze de afgelopen zeven jaren, samen met de Melkweg, groot is geworden. Namelijk poptempel Paradiso. Jaarlijks is Earth minimaal één keer in de hoofdstedelijke club te vinden. Dit jaar echter maarliefst drie keer, middels een heuse Paradiso trilogie. 21 juli is de kick-off met een wel erg fijne schare artiesten.

AudioflyMet drie verschillende Paradiso-edities op respectievelijk 21 juli, 8 september en 10 november laat Earth dit jaar het achterste van haar tong zien. Paradiso vormt de basis voor een unieke serie in de historie van Earth.

Grote naam op het eerste deel van de trilogie is het Britse duo Audiofly, ook wel bekend als Rekleiner. Deze boys bewegen zich op de grens van diepe grooves met een licht Duits tintje. Ze brengen dan ook niet voor niets hun platen uit op het Get Physical-label waar onder andere Booka Shade en M.A.N.D.Y. te vinden zijn.

Ook komt er een oude bekende van Earth langs, namelijk Jimmy van M. De Amerikaanse Belg die ooit als eerste Digweed en Sasha naar de States haalde. Verder maakt 365LIVE! zijn debuut op Earth. Dit talent tekende al meerdere tracks op labels als Poussez en Ibadan en is één van de Nederlandse vaandeldragers van Ableton. Verder optredens van Estroe (live), Zoëxenia (live), Per, Onno, Herr Arter en Francesco Pico.

Earth

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws