Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 6 juli 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

5daysoffWat: 5daysoff

Waar: Melkweg & Paradiso, Amsterdam

Datum: vrijdag, zaterdag en zondag

Line-up: oa 2000 and One, Luciano, Makcim, Matthew Dear, Onur Özer, Ricardo Villalobos, Live: Cobblestone Jazz, Goose, Clockwork, Dax, Dr. Lektroluv, Eva Maria, Groove Addicts, Live: Solvent, Miss Kittin, Michael Mayer, Warren Fellow, Âme, Melon, Trentemøller

Entreeprijs: ergens tussen de 16 en 25 euro per avond per locatie

Website: www.5daysoff.nl

Bijzonderheden: 5daysoff is inmiddels in volle gang en met een knallende opening van Daft Punk staat Amsterdam de komende dagen volledig in het teken van het vijfdaagse festival. Eigenlijk is er veel te veel leuks om uberhaupt een keuze te kunnen maken maar onze tips zijn toch wel de vrijdagavond in de Melkweg en de zondagavond in zowel de Melkweg als de Paradiso.

Love2party preview

Warren Fellow

Wat: Houseplay invites Extrema

Waar: Panama, Amsterdam

Datum: vrijdag 6 juli

Line-up: Warren Fellow, René Amesz, 16 Bit Lolitas, Rejected (joris voorn en edwin oosterwal), Base vs Rho

Entreeprijs: 10 presale, 15 door

Website: www.extrema.nl www.panama.nl

Bijzonderheden: De mensen van de populaire Houseplay-avond in de Panama krijgen vanavond de Extrema stal op bezoek. Rotterdam is prima vertegenwoordigd met Warren Fellow, Rene Amesz en Rejected. Dat beloofd dus een meer dan prima start van je weekend te worden.

JazzanovaWat: Sonar Kollektiv labelnight

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 6 juli

Line-up: Jazzanova (Alex Barck) (Sonar Kollektiv, Berlin), Roland Appel (Fauna Flash, Voom:Voom, Sonar Kollektiv, Paris), Edo Salgado

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Vrijdag 6 juli komt het toonaangevende Berlijnse label Sonar Kollektiv voor de tweede keer langs bij 11. Uiteraard is de bekendste naam uit de Sonar Kollektiv-stal aanwezig in de persoon van DJ Alex Barck van Jazzanova. Daarnaast staan Roland Appel (Fauna Flash, Voom:Voom, Paris) en Edo Salgado op het affiche.

Rekord3rWat: Rekord3r Marathon

Waar: Tivoli & Poema, Utrecht

Datum: vrijdag 6 juli

Line-up: Ken Ishii, Michel de Hey, Sandrien, Wouter de Moor, Pinxt, Ille Bitch & Man zonder Schaduw

Entreeprijs: 12.99 vvk, 14.99 door

Website: www.rekorder.nl

Bijzonderheden: Het is weer tijd voor een Rekord3r marathon. Er wordt om elf uur gestart in de Tivoli, alwaar men tot vier uur doorgaat. Vanaf drie uur kan je in de Poema terecht voor de after welke tot zeven uur 's ochtends duurt. In beide locaties draaien dezelfde dj's en met Ken Ishii, Michel de Hey, Sandrien, Wouter de Moor, Ille Bitch & de Man zonder Schaduw en Pinxt op het programma beloofd ook dat weer een mooi feestje te worden.

Love2party preview

Club RembrandtWat: Summer Sessions

Waar: Club Rembrandt, Eindhoven

Datum: zaterdag 7 juli

Line-up: Gene Farris, Kruh, Johnstar, Bjorn Wolf

Entreeprijs: Gratis!

Website: www.clubrembrandt.nl

Bijzonderheden: Het is zover. Eindelijk mogen alle zalen van Rembrandt open! Na maandenlange onzekerheid vanwege de vergunningen mag de Eindhovense club nu dan toch echt op volle toeren gaan draaien. De ‘Summer Sessions’ gaan aanstaande zaterdag 7 juli van start met onder andere Braziliaanse danseressen, de zwoele Chicago deephouse van dj/producer Gene Farris, frisse cocktails en… gratis entree!!!

RolandoWat: Planet Delsin

Waar: 11, Amsterdam

Datum: zaterdag 7 juli

Line-up: Rolando, Tim Nieburg,Peel Seamus

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Zaterdag gaat het wederom broeien op de elfde verdieping van het TPG postgebouw. Deze zesde editie van Planet Delsin brengt als speciale gast technoheld DJ Rolando (aka Aztec Mystic), naast de residents Tim Nieburgen Peel Seamus. Dit alles is natuurlijk leuk en aardig maar dan moet Rolando wel op komen dagen. Iets wat hij nog wel eens nalaat..

Global AwarenessWat: Global Awareness

Waar: Off_Corso, Rotterdam

Datum: zaterdag 7 juli

Line-up: Sandeep vs Taras, Jay Samuel, Biological live, Monica Electronica, Jeng Do live, Boris Ross, Cupatec, Joachim, Jamie la kwie vs Jeff Moore, Joey Daniel ft Philip Young, Ray Parker, Warren Fellow, Dollkraut, Sisters Soigni, Khalil vs Steven P, Hilbert in Hifi, Deepfrost, David Vunk vs Seutek

Entreeprijs: 9 euro

Website: www.soundarchitecture.nl

Bijzonderheden: Sound Architecture, Off_Corso en een klein leger artiesten slaan binnenkort de handen ineen om een signaal af te geven tegen klimaatverandering en het broeikaseffect. Jij kan ook je steentje bijdragen door naar Off_Corso te komen op zaterdag 07 07 07. Deejays, producers, performers, visual artists, kunstenaars en creatievelingen zullen tijdens deze speciale avond het beste van zichzelf geven met als doel geld in te zamelen voor de aanleg van een nieuw ‘sustainable forest’ project in Zuid Amerika.

Love2party preview

Michael MayerWat: Planet Rose

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 7 juli

Line-up: Michael Mayer, Pure, Michael von L, Johanne Mercker, Bonner, Alexander Koning

Entreeprijs: 13 vvk, 15 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Ben je niet in de gelegenheid om zondagavond naar de Melkweg af te reizen dan is Planet Rose aanstaande zaterdag een prima alternatief. Michael Mayer doet namelijk eerst Nijmegen aan voor een vier uurs set in Doornroosje. Inde kleine zaal een gezellig Haarlems onderonsje. Het Haarlemse Patronaat is namelijk de opvolger van Doornroosje als Nachttempel. Vijf prominenten en hun aanhang zullen dat heuglijke feit samen met ons nog een keer vieren.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws