Geen overprogrammering op Outhouse festival

Partyscene Redactie | 4 juli 2007
headlines

De programma's van de grote festivals zijn al maanden geleden bekend gemaakt. De kleine Nederlandse zomerfestivalorganisatoren bestookten ons echter pas afgelopen week met hun muzikale aanbod. Eerder deze week berichtten we al over het Have a Nice Day festival en vandaag viel ons oog op het Outhouse festival, dat plaatsvind aan het einde van de zomer.

Cabrio OpenluchttheaterDe discussie deze week was of een festival met één of twee area's wel een festival genoemd mag worden. Mag je een feest een festival noemen als het overdag en in de buitenlucht plaatsvindt? Wij weten het niet. De organisatie van Outhouse heeft daar in ieder geval geen boodschap aan, want ze organiseert een feest met om precies te zijn twee area's en noemt het gewoon een festival. Maar dan wel een festival op een wonderschone locatie, namelijk het Openluchttheater Cabrio in Soest.

De insteek van Outhouse, dat plaatsheeft op zaterdag 1 september, is niet om de hele dag zoveel mogelijk dj's te programmeren, maar om een paar goeie artiesten uit te nodigen die lekker de ruimte krijgen in het openluchttheater. Een dag vol warme techno, house, electro en minimal middenin de bosrijke entourage van de Soester Duinen. Op de line-up dit jaar live-optredens van Legowelt en Qbical. Daarnaast staan er dj optredens gepland van niemand minder dan Dominik Eulberg, Dr Lektroluv, Steve Rachmad en Micheal von L. (a.k.a. Ille Bitch). Het tweede podium is de gehele dag in haden van het 030303 Soundsystem. Vanaf twee uur 's middags tot middernacht kun je terecht in de bosrijke omgeving van Soest. Dat betekent dus in tien uur tijd voor zes artiesten. Wat een verschil met al die andere overgeboekte festivals. Voor de entreeprijs van vijftien euro hoef je het in ieder geval niet te laten.

Outhouse

Full Spectrum

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws