Borrelen met Eddy de Clercq en DJ Maestro

Partyscene Redactie | 4 juli 2007
headlines

Grachtengordel eat your heart out!  

RoXY-veteraan Eddy de Clercq heeft altijd al een voorliefde gehad voor exclusieve feestjes die vooral de inwendige mens bedienen. Dus draait hij samen met DJ  Maestro plaatjes op het Westergasterras, terwijl de sjampoepel rijkelijk vloeit en de tappas niet aan te slepen zijn. 

De Cava Club, zeg maar de Chivas Borrel van Amsterdam, introduceert deze zomer een reeks borrelzondagen op het Westergasterras.De Cava Club, zeg maar de Chivas Borrel van Amsterdam, introduceert deze zomer een reeks borrelzondagen op het Westergasterras. Op drie zondagen: 15 juli, 19 augustus en 16 september voorziet de Cava Club het Westergasterras van Cava (Spaanse mousserende wijn), moody muziek en breed assortiment aan tappas.

Om 15.00 uur wordt de eerste fles opengetrokken en draaien o.a. dj’s Eddy de Clercq en DJ Maestro hun favoriete platen. Een glas bubbels is verkrijgbaar vanaf 3 euro. Er kan gekozen worden uit vier verschillende flessen, en een nog breder assortiment tappas. Dus: 'Grachtengordel eat your heart out!' 

Wat: Pop Sunday

Wie: Cava Club

Waar: Westergasterras, Amsterdam

Wanneer: Zondag 15-7, 19-8 en 16 - 9

Tijd: 15.00- 21.00 uur

Entree: gratis!

Deejays: Eddy de Clercq, Maestro, Edgarage, MacGee en Swift.

Cava Club

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws