Rekord3r op het strand

Partyscene Redactie | 2 juli 2007
headlines

Gratis dansen op het strand

Rekorder gaat het strand op deze zomer. Het technoconcept dat in september 2006 in de Rotterdamse Off_Corso het daglicht zag, is uitgegroeid tot een populair rondreizende party met feesten in Off_Corso, Poema, Tivoli en de Melkweg. En nu is dus ook het strand aan de beurt want op zondag 15 juli en zondag 19 augustus strijkt het hele circus neer bij Woosah in Scheveningen. Het leuke is dat beide feesten gratis toegankelijk zijn.

Rekorder op het strandHet afgelopen jaar heeft Rekord3r zichzelf op de kaart gezet met verschillende grote feesten in grote clubs. Maar Rekorder wil niet alleen de grote massa en grote bekende clubs bedienen. Het wil ook een aantal keer per jaar op kleinschaligere lokaties meer intieme feestjes geven, voor het vaste publiek. De beste tijd van het jaar om daarmee te beginnen is natuurlijk de zomer! Daarom twee edities op hopelijk mooie, zonnige dagen welke gratis toegankelijk voor iedereen zijn. Maar, vol is vol. Mocht het op deze dagen niet zo erg lekker weer zijn, dan zal er een stuk tent opgebouwd worden tegen de Whoosah en kan er alsnog gezellig binnen gefeest en gebeest worden.

De line-up is vrij opvallend. Hoewel Rekorder toch vaak grote namen boekt, naast minder bekendere talenten is het bij Rekorder op het strand juist andersom. Er is gekozen voor een line-up waar veel dj’s uit de ‘ondergrondse’ elektronische muziekscene juist de boventoon voeren en vooral ook veel producers. Enkele namen uit het rijtje die op 15 juli of 19 augustus in Whoosah te vinden zijn: Benny Rodrigues, Boris Werner, Edwin Oosterwal, Estroe, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, James Nidecker, Juan Sanchez, Kabale und Liebe, Mike Ravelli, Reece, Sandeep, Sander May, Sandrien, Tom Noah, Warren Fellow, Wouter de Moor en Aron Friedman. Verder is de organisatie ook nog bezig nog andere (inter)nationale mystery guests te bevestigen. Wie er precies op welke zondag draaien is nog niet bekend, hou daarvoor de site van Rekorder in de gaten.

Maar voordat het zover is, staat er eerst komende zaterdag nog een Rekord3r marathon op het programma. Er wordt om elf gestart in de Tivoli, alwaar men tot vier uur doorgaat. Vanaf drie uur kan je in de Poema voor de after welke tot zeven uur 's ochtends duurt. In beide locaties draaien dezelfde dj's en met Ken Ishii, Michel de Hey, Sandrien, Wouter de Moor, Ille Bitch & de Man zonder Schaduw en Pinxt op het programma beloofd ook dat weer een mooi feestje te worden.

Djscene interview met Rekord3r

Rekord3r

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws