Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 28 juni 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

ApparatWat: 360

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 29 juni

Line-up: Apparat, Nuno Dos Santos, Patrice Baumel

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Spannende avond in de 11 vrijdag. Apparat, waarvan het nieuwe album ‘Walls’ onlangs al door onze eigen Marcel werd uitgeroepen tot album van het jaar, komt langs voor een live optreden met ongetwijfeld veel werk van zijn nieuwe album. De omschrijving van zijn album zegt eigenlijk alles: de elektronica loslaten, werken aan een unieke popsound en vooral: meer vocalen gebruiken. Aanradertje!

Love2party preview

AwakeningsWat: Awakenings festival

Waar: Spaarnwoude

Datum: zaterdag 30 juni

Line-up: Agoria, Magda, Loco Dice, Joris Voorn (live), Green Velvet, Richie Hawtin, Warren Fellow, Steve Rachmad, Adam Beyer, Secret Cinema & Coming Soon (live), British Murder Boys, Robert Hood, The Advent live, Cari Lekebusch, Joey Beltram, Dave Clarke, Anja Schneider, Martin Buttrich (live), Wighnomy Brothers en nog veel meer

Entreeprijs: 38.25 (uitverkocht natuurlijk)

Website: www.awakenings.nl

Bijzonderheden: Het jaarlijkse festival van Rocco middenin het niemandsland van Spaarnwoude. Voor de mensen die een kaartje hebben bemachtigd een mooie dag knallen in Spaarnwoude, voor de mensen zonder kaartje een veel minder leuke dag. Nu maar hopen dat het een beetje droog blijft zaterdag want de voorspellingen zijn niet al te best.

Tits in SpaceWat: Tits in Space

Waar: Herr Zimmerman

Datum: zaterdag 30 juni

Line-up: James Nidecker, Tanzmann, Fraulein Z

Entreeprijs: 12 vvk

Website: www.herrzimmerman.eu

Bijzonderheden: Herr Zimmerman opent deze maand eenmaal zijn deuren en wel aanstaande zaterdag. Met de veelzeggende slogan "tiet fur ein party" en bijbehorende flyer verwachten wij in ieder geval een hoop vrouwelijk schoon in de vleesfabriek. De rest van zomer is Herr Zimmerman ook alleen geopend op de laatste zondag van de maand.

Love2party preview

Love Family ParkWat: Love Family Park

Waar: Mainwiesen, Duitsland

Datum: zondag 1 juli

Line-up: Sven Väth (DE), Richie Hawtin (CA), Ricardo Villalobos (CL), Tiefschwarz (DE), Loco Dice (ES), Luciano, Turntablerocker, Magda, Karotte, Roman Flügel, Dominik Eulberg, Gabriel Ananda, Dorian Paic

Entreeprijs: 28 presale

Website: www.lovefamilypark.de

Bijzonderheden: Sven Väth staat vanaf de eerste editie van Love Family Park centraal tijdens het festival. De Duitser draait dan ook geen lullige setje van twee uur, maar doet zijn ding in een tijdsbestek van zeven uur. Iets wat in Nederland niet voor te stellen is op een festival. Als een dj daar twee uur de tijd krijgt om zijn ding te doen dan mag hij al in zijn handjes knijpen van geluk. Wat daarnaast ook erg opvalt is het feit dat ze in Duitsland gewoon om negen uur 's ochtends al beginnen. Dat betekent dus rechtstreeks vanuit de clubs, of na Awakenings festival, naar het festival en lekker doordansen.

ElectronationWat: Electronation live

Waar: Sugar Factory, Amsterdam

Datum: zaterdag 30 juni

Line-up: The Subs live en dj, Mike Monday, Mason, Subs, Tron

Entreeprijs: 10 vvk, 15 door

Website: www.electronation.nl

Bijzonderheden: Ook Electronation biedt, zoals bijna elke laatste zaterdag van de maand, een mooi avondje. The Subs, ook wel bekend als het duo Starski & Tonic, komen een potje rocken in de Sugar Factory. Daarnaast komen de populaire producer Mike Monday en resident Mason langs voor een dj set.

Martinez BrothersWat: Related

Waar: Powerzone, Amsterdam

Datum: zaterdag 30 juni

Line-up: The Martinez Brothers, Benny Rodrigues, Erick E, Gregor Salto

Entreeprijs: 12.50 vvk, 15 door

Website: www.thepowerzone.nl

Bijzonderheden: Of het nou wel of niet het juiste feestje is waar ze draaien, feit is wel dat de jonge Martinez Brothers voet op Nederlandse bodem zetten. Desnoods ga je alleen voor hun erheen. Ze draaien van 1 tot 3. Voor degene die zich afvragen wie die Martinez Brothers dan wel niet zijn. Klik even op de onderstaande link, dan hoeven we verder waarschijnlijk niks meer te zeggen.

Love2party preview

Twisted CulturesWat: Twisted Cultures

Waar: Winkel van Sinkel, Utrecht

Datum: zaterdag 30 juni

Line-up: Isis, Joris Voorn, LeRon & YvesEaux

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.twisted-3some.nl

Bijzonderheden: Isis is met haar 15 years anniversary tour te gast bij Twisted Cultures in Utrecht met als aflsluiter Joris Voorn. Op zich een opmerkelijke combinatie maar misschien wel een hele goede. De avond word geopend door LeRon & YvesEaux. In Nederland onbekend, maar in het buitenland gooien deze heren hoge ogen bij zowel publiek, promotors, clubs als collega DJs zoals Roger Sanchez, Sander Kleinenberg, Danny Tenaglia.

Static SunriseWat: Static Sunrise edition

Waar: 11, Amsterdam

Datum: zaterdag 30 juni

Line-up: Efdemin, Bart Skils & friends

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Bart Skils en zijn vrienden hebben er flink zin an dit weekend en organiseren een speciale editie van de maandelijkse Static avond in de 11. Normaal gesproken is de 11 altijd maar open tot vier uur maar aanstaande zaterdag gaan ze tijdens de Static sunrise edition door tot de zon op komt, of in ieder geval tot het licht wordt. Je weet het namelijk nooit in Nederland.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws