Electronation viert vijfjarig bestaan tijdens 5daysoff

Partyscene Redactie | 28 juni 2007
headlines

Lustrumfeestje 's lands bekendste elektro-organisator

De tijd gaat hard, want volgende maand bestaat de bekendste elektro-organisatie van Nederland, Electronation, vijf jaar. Dat wordt gevierd tijdens 5daysoff op de dag van Live Earth, namelijk 070707. In vijf jaar tijd is de in Amsterdam gevestigde organisatie gegroeid van een een paar gasten die kleine elektro feestjes geven tot een internationaal zeer gerespecteerde organisatie. Op 7 juli wordt er een lustrum-feestje gevierd.

ElectronationOoit begonnen met kleine feestjes in de Akhnaton en de Winston in de hoofdstad, groeide Electronation snel uit tot een populaire organisator van de ware elektro feesten. Na de kleinere locaties was Paradiso aan de beurt, waarna onder meer Nighttown, Melkweg, Patronaat en de Ekko volgden.

Tegenwoordig host Electronation vaste maandelijkse avonden in de Sugar Factory en de Winston. Daarnaast wordt er over de landsgrenzen gekeken. In Berlijn bijvoorbeeld, en aanstaande vrijdag in the Egg in London met o.a. Mason, Bart Skils, Steve Rachmad en Terry Toner op de playlist.

De week erna is het tijd om het vijfjarig bestaan echt te vieren en wel in de Paradiso met een line-up om van te smullen. Zo kan je genieten van live sets van Bangkok Impakt en Solvent en zijn er dj sets van Dr Lektroluv, Terry Toner, Groove Addicts, Dax & Clockwork, Lupe en Eva Maria. En dat is nog niet alles, want voor de gelegenheid wordt er een buitenpodium neergezet waar van tien tot twaalf 's avonds een mix wordt gedraaid van de allervetste Electronation-kletsers. Als dat geen feest wordt, dan weten wij het ook niet meer.

Electronation

Paradiso

5daysoff

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws