Een kijkje in de keuken van Jeroen Verheij

Partyscene Redactie | 21 juni 2007
headlines

Rotterdamse technoproducer geeft les in Amsterdam

Op donderdag 12 juli organiseert het Bootleg dj café, in samenwerking met SAE, een nieuwe editie van Inside Look. De workshop waar bekende Nederlandse producers hun tips and tricks delen met jullie. Deze keer is niet Rotterdam het toneel maar Studio 80 in Amsterdam.

Alle ogen op Jeroen VerheyHet bootleg dj cafe is de vaste host van de Inside Look avonden. Verschillende keren per jaar organiseren zij zo'n avond in de naastgelegen de Unie met verschillende Rotterdamse top producers. Tijdens het REMF waren er verschillende, goedbezochte workshops met onder andere Secret Cinema, Joris Voorn en Francesco Pico. En in maart van dit jaar nam Gerd Jan Bijl de geïntresseerden mee op een reis in de wereld van het produceren van broken beats. Filmjes van deze workshopd zijn te vinden op de website van SAE.

Het Sound & Audio Engineering (SAE) Institute is een internationaal netwerk van scholen voor geluidstechnici. SAE biedt een grote verscheidenheid aan opleidingen op het multimediale vakgebied die, onder de noemer Inside Look, zeer gespecialiseerd op bepaalde vakgebieden ingaat, zoals dj-en en produceren. Met Nederlandse vestigingen in Rotterdam en Amsterdam is het dan ook niet vreemd dat SAE na het REMF in Rotterdam, nu voor Amsterdam kiest.

Jeroen Verhey is waarschijnlijk de favoriet van het SAE, want het is voor de derde keer dat de Rotterdammer achter de camera kruipt en zijn tips en trics van het programma Fruity Loops deelt met geïntresseerden. Naast Jeroen is er ook een workshop van Seth Metteucci, één van de docenten van het SAE. Hij zal zich voornamelijk richten op de meer technische kant van het produceren. Tevens geeft hij een demonstratie van Pro Tools. Als je er graag bij wilt zijn op 12 juli dan moet je enigszins snel beslissen, want er zijn namelijk maar veertig kaarten beschikbaar voor deze avond. Kaarten bestel je via de site van het Bootleg dj cafe.

Inside Look

Studio 80

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws