Alex Smoke zaterdag in 11

Partyscene Redactie | 21 juni 2007
headlines

Winnen: 'airtime' op de videoschermen van 11

Pixel viert midzomernacht in 11. Het feest ter ere van de kortste nacht van het jaar wordt zaterdag 23 juni ingevuld met een live-set van de technobelofte van het Schotse label Soma Records: Alex Smoke.

meeslepende en hypnotiserende techno in de 11Alex Smoke zoekt met zijn producties de grenzen van moderne electronische muziek op. Minimale techno wordt gecombineerd met electronica en gecompliceerde ritmes. Het veelvuldige gebruik van strings en synths maakt populaire danstracks als 'Brians Lung', 'Prima Materia' en 'Don't See The Point' tot meeslepende en emotionele anthems om bij in tranen uit te barsten.

Acht maanden sinds zijn laatste optreden in Nederland is de veelgevraagde producer terug in Nederland voor een liveset. Support is er van Nederlandse Chilenen Marcelo Umaña en resident Carlos Valdes.

Altijd jezelf al eens megagroot willen zien, terwijl je staat te dansen? Probeer dan een Pixel sticker te bemachtigen. Doe er iets creatiefs mee. Maak een foto van het eindresultaat, en stuur deze naar Proper Propaganda. De leukste/grappigste/meest shockerende inzendingen worden beloond met twee gastenlijstplekken voor een volgende editie, en 'airtime' op de videoschermen in 11.

Proper Propaganda

11

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws