Underworld doet Bijlmer Bier Bajes

Partyscene Redactie | 20 juni 2007
headlines

Kaartverkoop start zaterdagochtend

Na een geruststellend telefoontje met het management van Underworld over de toestand van Rick Smith, kan Mojo bekendmaken dat de Britse technoband op vrijdag 9 november een concert geeft in de Amsterdamse Bijlmer Bier Bajes. De kaartverkoop start zaterdag om 10:00 uur.

Na een geruststellend telefoontje met het management van Underworld over de toestand van Rick Smith, kan Mojo bekendmaken dat de Britse technoband op vrijdag 9 november een concert geeft in de Amsterdamse Bijlmer Bier BajesDe Nederlandse concertorganisator moet zich kapot zijn geschrokken van het nieuws dat Underworld-producer Rick Smith afgelopen zaterdag het ziekenhuis van Athene is ingeslagen door Griekse anarchisten. Met de gewonde muzikant, herstellende van een oor-  en hoofdwond, gaat het inmiddels al wat beter.

Kaartjes kosten 34 euro, exclusief servicekosten. In de aanloop naar het optreden kunnen Karl Hyde en Rick Smith, in 2005 voor het laatst op een Nederlands podium, hun nieuwe album afmaken. Oblivion With Bells ligt eind in oktober in de winkel.

Facts:

Underworld in concert
9 november, vanaf 20.00 uur
Geen voorprogramma
Entree € 34 (excl. servicekosten)
Tickets Start voorverkoop: 23 juni, 10.00 uur
Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, AUB Ticketshop, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, en de bekende voorverkoopadressen.


Underworld  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws