Let\'s build a forest in Off_Corso

Partyscene Redactie | 18 juni 2007
headlines

Milieubewust clubben in Off_Corso

Joachim Marijnen van Sound Architecture heeft het op zijn heupen. Na een rondreis door Zuid Amerika afgelopen winter waar hij verschillende ' Sustainable Forest' projecten bezocht, heeft hij besloten om ook zijn bijdrage aan een betere wereld te leveren. Dat doet hij met een fundraiser in de Off_Corso in Rotterdam op zaterdag 7 juli, de dag waarop wereldwijd vele concerten en dance events voor hetzelfde doel georganiseerd worden. Allen met betrekking tot het Live Earth project van Al Gore.

 

Sustainable ForestSound Architecture, Off_Corso en een klein leger artiesten slaan op zaterdag 7 juli de handen ineen om een signaal af te geven tegen klimaatverandering en het broeikaseffect. Deejays, producers, performers, visual artists, kunstenaars en creatievelingen geven tijdens deze speciale avond het beste van zichzelf met als doel geld in te zamelen voor de aanleg van een nieuw 'sustainable forest' project in Zuid Amerika. Door de aanleg van deze duurzame bossen wordt getracht de uitstoot van CO2 te verminderen en het broeikaseffect tegen te gaan.

Op 7 juli zijn er overal ter wereld concerten en dance eventementen onder de noemer Live Earth, een initiatief van Al Gore en Kevin Wall om het grote publiek bewust te maken van de op hande zijnde klimaat crisis.Combineer het nuttige met het aangename en kom op deze avond feesten in de Off_Corso om zo een signaal af te geven aan de rest van de wereld. Het wordt hoog tijd dat we wat beter voor onze planeet gaan zorgen, zodat ook de toekomstige generaties house liefhebbers onbezonnen kunnen dansen in het weekend. Voor het luttele bedrag van negen euro mag jij je de trotse eigenaar van een kaartje noemen, de opbrengsten zullen voor een groot deel gebruikt worden voor de aanleg van een duurzaam bosbouw project genaamd 'Andes Forest' in Chili.

Deelnemende dj's:

Armand, Biological, Boris Ross, Cupatec, Hilbert in Hifi, Jaimie Fanatic, Jay Samuel, Joachim, Joey Daniel, Khalil, Monica Electronica, Philip Young, Ray Parker, Sandeep, Seutek, Steven P, Taras, Warren Fellow, Live: Jeng

Do, Mediaontwerpers, Lejun, Daarom en Reach Visuals.

 
Wil jij ook in de toekomst je medewerking verlenen aan dit soort evenementen stuur dan een mailtje met je motivatie of jouw gouden idee naar: Build A Forest
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws