Steve Rachmad mixt cd DJ Magazine

Partyscene Redactie | 15 juni 2007
headlines

Nederlandse techno is hot!

omdat Steve Rachmad niet vies is van een potje vaderlandsliefde, selecteerde hij louter Nederlandse producties op zijn mix - live opgenomen in de Sugar Factory tijdens Satellite 31 van Electronation

Dat Nederland over de grens niet alleen bekend staat als het land van de ongeïnspireerde electrohouse en smakeloze kaastrans, blijkt aan de juni-editie van DJ Magazine. Technotrots Steve Rachmad heeft namelijk de cd, met bijdragen van alleen Nederlandse artiesten, gemixt die op elk blad zit geplakt. Als de bliksem naar de kiosk dus!

Steve Rachmad is lekker bezig. Zijn nieuwe album Neo Classica op het Japanse label Sino krijgt wereldwijd lovende reacties. De Amsterdamse dj/producer draait dan ook in alle uithoeken van de wereld om zijn nieuwe schijfje te promoten. DJ Magazine was zo onder de indruk van Neo Classica, dat Steve is gevraagd om een cd voor het populaire dansblad te mixen.

En omdat Steve Rachmad niet vies is van een potje vaderlandsliefde, selecteerde hij louter Nederlandse producties op zijn mix - live opgenomen in de Sugar Factory tijdens Satellite 31 van Electronation. En allememaggies, wat swingt dat zeg! In de lijn van het geluid van Michel de Hey’s vorig jaar verschenen mixalbum Recorded in Rotterdam, is dít de elektronische muziek waarmee ons land geassocieerd zou moeten worden. Met dank aan o.a. Aardvarck, Rejected, Michel de Hey, Darko Esser, Benny Rodrigues en natuurlijk Steve Rachmad zelf.

Tracklist DJ Magazine mix-cd by Steve Rachmad:

1. Quince - Phase One
2. Gideon - Impossible Quest
3. MBC - Nachtsegler
4. Rejected - SL3
5. Terry Toner - The Understanding
6. Polder - Bold Orange
7. Steve Rachmad - Panorama
8. Aardvarck - Cult Copy (2000 and One’s Chicago dirt mix)
9. Darko Esser & Benny Rodrigues - Paradox
10. Michel De Hey & Grooveyard - Compound (Peter Horrevorts mix)
11. Steve Rachmad - Arigato
12. Bart Skils & Anton Pieete - Between These Walls
13. Melon - Spring

 

L2P-interview Steve Rachmad

L2P-recensie Neo Classica

 

Steve Rachmad

DJ Magazine  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws