Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 15 juni 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

PhonocultWat: Phonocult

Waar: Paard van Troje, Den Haag

Datum: vrijdag 15 juni

Line-up: Daniel Bell, Sander Baan

Entreeprijs: 8.50

Website: www.paard.nl

Bijzonderheden: Met Daniel Bell haalt Phonocult een heuze pionier in huis. Met releases die hij begin jaren 90 als DBX en later onder zijn eigen naam uitbracht, heeft deze man zowat eigenhandig de minimal-stroming uitgevonden. Gek genoeg draait hij niet zo vaak in Nederland, dus des te meer reden om vrijdag richting Den Haag af te reizen. Minimaler krijg je het niet.

Joris VoornWat: Drift – Summer Edition

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: vrijdag 15 juni

Line-up: Joris Voorn, Zoe Xenia, Timbalism, Bob van Hoove

Entreeprijs: 9.50 vvk, 11 door

Website: www.doornroosje.nl , www.driftomtedansen.nl

Bijzonderheden: Drift is een concept dat eens per kwartaal plaatsvindt in Doornroosje in Nijmegen. Hadden ze eerder al Karotte en Bart Skils te gast, deze keer is het Rotterdammer Joris Voorn die achter de decks kruipt. Afgelopen vrijdag op Rekorder bewees Joris al lekker in vorm te zijn dus het is zeker een aanrader om Nijmegen te bezoeken vrijdag.

Love2party preview

Bodyrock vs HookedWat: Bodyrock vs Hooked

Waar: Sinners, Amsterdam

Datum: vrijdag 15 juni

Line-up: Freddy's pool, Staubsaucher, Tettero, Tommy Hood, Flexmeister F., Mike Ravelli, Olivier Weiter, Vincenzo de Bull, Live: Nice Guy Eddy

Entreeprijs: 11 euro

Website: www.wearehooked.hyves.nl

Bijzonderheden: Onze grote vriend Flexy Frank is jarig en hij viert dat aanstaande vrijdag in de Sinners waar zijn avond Hooked samenvalt met Bodyrock. Bodyrock brengt sinds een aantal maanden de rauwe Duitse sound in de Sinners en Hooked is Frank z’n speelplaats voor nieuw talent.

Love2party preview

London NightWat: London Night

Waar: Lantaren Venster, Rotterdam

Datum: zaterdag 16 juni

Line-up: Coki, Hijak, Random Trio, U Dub, Gomes, Sgt Pokes

Entreeprijs: 7 euro

Website: www.lantaren-venster.nl

Bijzonderheden: Via twee edities van London Night in Lantaren/Venster heeft het Rotterdamse publiek kennis kunnen maken met de nieuwe muziekhype van Londen: dubstep. Aangezien de hype langzaam maar zeker uitgroeit tot een geaccepteerde muziekstroming, keren de London Nights terug. Om te beginnen op zaterdag.

Love2party preview

Musica RepublicaWat: Musica Republica

Waar: Lloydpier, Rotterdam

Datum: zaterdag 16 juni

Line-up: Erick E, Roog, Benny Rodrigues, Gregor Salto, D-Rashid, Sidney Samson, Lucien Foort, Skitzofreniks, Afrojack, Leroy Styles, Marc Benjamin en vele andere

Entreeprijs: 22.50 presale, 32.50 door

Website: www.musicarepublica.nl

Bijzonderheden: Rotterdam heeft voor het eerst in tijden weer een heus outdoor dance festival, genaam Musica Republica. Met een niet zo vlekkeloze preparty op het Strand aan de Maas afgelopen vrijdag hopen we op het beste. Aan het zeer hoge handtasjeshouse gehalte zal het in ieder geval niet liggen.

Love2party preview

MagnetronikWat: Magnetronik

Waar: Flexbar, Amsterdam

Datum: zaterdag 16 juni

Line-up:, Cabanne, Ark Live, Wesdex, Casper Tielrooij, Thomas Martojo

Entreeprijs: 10 vvk, 12 door

Website: www.magnetronik.nl

Bijzonderheden: Magentronik maakt voor de eerste maal zijn opwachting in Amsterdam en wel in de locatie waar het allemaal gebeurd tegenwoordig, de Flexbar. Ze presenteren zich met een avond vol freaky en funky Franse minimal house. De avond ervoor is er trouwens een Get Perlonized feestje in dezelfde locatie alwaar Bruno Pronsato live komt optreden, ook niet verkeerd.

Wicked jazz SoundsWat: Wicked Jazz Sounds

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: zaterdag 16 juni

Line-up: Phil Horneman, Leroy Rey, Mr Speak, UrvinsonLive: Berenice van Leer (vocals), Diederik Rijpstra (trumpet), Floris vd Vlugt (sax), Gideon van Gelder(keys), Gilian Baracs (keys), Jeff Hollie (sax), Laurens Priem (guitar), Micha Schellhaas (guitar), Paul van Kessel (vocals), Renske Skills (vocals), Renske Taminiau (vocals), Susanne Alt (sax), Basement: Plastic Hifi (live), Quincey (live), Susanne Alt Quartet (live)

Entreeprijs: 15 euro

Website: http://www.wickedjazzsounds.com

Bijzonderheden: Aanstaande zaterdag viert Wicked Jazz Sounds haar vijfjarig bestaan in de Amsterdamse poptempel Paradiso. De mannen achter de populaire clubavond - 'een futuristische muzikale reis vol jazz, hiphop, soul, funk, broken-beat, house, drum & bass' - hebben een batterij aan dj's uitgenodigd om het jubileum mee te vieren.

Love2party preview

Franko RoliniWat: Metz on Sunday

Waar: Prinsestheater, Rotterdam

Datum: zondag 17 juni

Line-up: Erick E, Sandeep, Rolini

Entreeprijs: 7.50 vvk, 10 door

Website: www.metzonsunday.nl

Bijzonderheden: Op zondag 17 juni vindt de allerlaatste Metz in de oude stijl plaats. Als we de organisatie moeten geloven, wordt het een echte Metz klassieker, waarbij het publiek kan loungen, socializen, dansen en genieten van culinaire verrassingen. Muziek wordt verzorgd door dj’s Erick-E en Sandeep.

Love2party preview

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws