Derde editie London Night in Lantaren/Venster

Partyscene Redactie | 13 juni 2007
headlines

Nederlands debuut drie Londense dubstep-giganten

Aanstaande zaterdag vindt de derde editie van de London Night-serie plaats in Lantaren/Venster. Drie Londense dubstep-giganten staan voor het eerst in Nederland.

Coki is de helft van het beroemdste dubstepduo Digital Mystikz (samen met Mala), en is voor het eerst buiten Engeland te horenVia twee edities van London Night in Lantaren/Venster heeft het Rotterdamse publiek kennis kunnen maken met de nieuwe muziekhype van Londen: dubstep. Aangezien de hype langzaam maar zeker uitgroeit tot een geaccepteerde muziekstroming, keren de London Nights terug. Om te beginnen op zaterdag.

Coki is de helft van het beroemdste dubstepduo Digital Mystikz (samen met Mala), en is voor het eerst buiten Engeland te horen. Net als Hijak. De grote broer van Skream is al jaren een belangrijke speler in de Londense scene en doet aanstaande zaterdag de Maasstad aan.

Random Trio is als geen ander de vertegenwoordiger van het geluid van het Zuid-Londense Croydon, het Mekka van de dubstep. Binnenkort verschijnt zijn album op het label Tectonic, en zijn nummers worden door alle grote dj’s gedraaid.

De Nederlandse scene wordt vertegenwoordigd door U Dub en Gomes, beiden actief op de radio voor respectievelijk Lijn5 en 3voor12.

London Night @ Lantaren/Venster - Rotterdam

Zaterdag 16 juni

Kaarten: 7 euro.

Aanvang: 00:00

DJ’s: Coki, Hijak, Random Trio*, U Dub, Gomes, Sgt Pokes

 

Lantaren/Venster

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws