Sonar op je radio met Dave Clarke

Partyscene Redactie | 5 juni 2007
headlines

Speciale live-uitzending 3voor12whitenoise op radio 3FM

Kun je dit jaar niet bij het Sonar Festival zijn, maar wil je toch een glimp opvangen van het muzikale geweld uit Barcelona? Luister dan zaterdagnacht naar Dave Clarke’s radioshow 3voor12whitenoise op 3FM.

Dave Clarke zendt op zaterdag 16 juni met zijn radioprogramma 3voor12whitenoise live uit vanaf het Sonar festival in BarcelonaDave Clarke zendt op zaterdag 16 juni met zijn radioprogramma 3voor12whitenoise live uit vanaf het Sonar festival in Barcelona. Tussen 23.00 en 06.00 uur maakt de Britse techno-dj een speciale Sonar uitzending. Daarin ruimte voor live sets van allerlei dj’s/acts, interviews met bezoekers en artiesten en natuurlijk een drie uur durende set van Dave himself.

Sonar is één van de meest vooruitstrevende festivals in Europa op het gebied van elektronische muziek en multimediale kunst. Het driedaagse muziekfestijn vindt plaats van 14 tot en met 16 juni in Barcelona, met een dag en nachtprogrammering op verschillende plekken in de stad. Dit jaar zijn o.a. Beastie Boys, Devo, James Holden, Jeff Mills en Mogwai van de partij.

3FM

3voor12whitenoise

Dave Clarke

Sonar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws