Intacto Labelnight in Tivoli De Helling

Partyscene Redactie | 1 juni 2007
headlines

Kwaliteitstechno van eigen bodem

Op 22 juni staat in Tivoli De Helling het Amsterdamse label Intacto centraal. Labelbazen Shinedoe en Dylan Hermelijn (2000 and One) nemen plaats achter de draaitafels en trakteren Utrecht op een lekkere portie techno.

Shinedoe staat op 22 juni achter de decks in Tivoli.Intacto zag het levenslicht in 2004 en brengt sindsdien ‘minimal Detroit techno funk’. Op dit sublabel van Hermelijns andere label 100% Pure Records, hebben naast Shinedoe inmiddels ook Dave Ellesmere, Polder (Lauhaus en David Labeij) en de stille kracht achter Outland Records, Jerome, tracks uitgebracht. Verder staat er voor dit jaar een remix van Shinedoe’s succesvolle track ‘Phunk’ door Ricardo Villalobos en Mark Broom op de planning.

Het zal dus vooral een Amsterdams onderonsje worden op 22 juni in Utrecht, vol funky techno, diepe minimal en veel dikke Detroit-sounds, maar natuurlijk zijn er ook Utrechters van de partij. Remigius opent de avond in de grote zaal en in het café leggen J. Flannan en Invite een paar lekkere schijfjes op de decks.

Vrijdag 22 juni, 10 euro, aanvang: 23.00 uur

Voorverkoop via www.beatfreax.com/ticketshop

Intacto Records

Tivoli

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws