Lange rijen bij opening van Modem

Partyscene Redactie | 26 mei 2007
headlines

Tresor uit zijn as herrezen?

Oud industrieel gebouw? Check. Oldskool lasershow? Check. Stroboscoop aangesloten? Check! Niets stond de heropening op van Tresor, omgedoopt tot Modem, afgelopen donderdag in de weg. Wandel even mee door de gangen van deze nieuwe club in Berlijn.

Lange rij voor de ingang van ModemAfgelopen donderdag was het aan Sven Väth om Tresor na twee jaar afwezigheid opnieuw de spotlights in te knallen met de nieuwe club Modem. Berlijn had daar wel vertrouwen in, gezien de enorme rijen voor de ingang in de Köpenickerstrasse.

De opening verliep niet helemaal vlekkeloos, want op de avond zelf waren er nog problemen met een vergunning. Het publiek stond volgens de Berliner Morgenpost "Wir wollen rein!" te scanderen en de politie moest de toegestroomde mensenmassa in goede banen leiden. Uiteindelijk werden de perikelen toch opgelost en gingen de deuren, een uur later dan gepland, open voor de bezoekers.

De set van Sven Väth werd goed ontvangen, al draaide hij niet, zoals vroeger, door tot het middaguur. Hij liet de decks bij het ochtengloren over aan Phonique. "We worden er niet jonger op", wist hij nog te melden aan de Duitse krant.

De collega's van www.milaro.com hebben een filmpje gemaakt van de rijen en de eerste momenten van Modem. Ook op Youtube verschenen dit weekend de eerste beelden:

Beeldverslag door Mayda3000

 

Ome Sven achter de decks

 

Tresor

Club Modem

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws