Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 25 mei 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Via BrasilWat: Via Brasil - a kindred spirit Carnival

Waar: Sugar Factory, Amsterdam

Datum: vrijdag 25 mei

Line-up: Lilian Vieira, KC the Funkaholic, Tom Trago, Antal

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.kindredspirits.nl

Bijzonderheden: Eens zin in wat anders? Vrijdag organiseert Kindred Spirits de eerste editie van Via Brasil in de Sugar Factory. Lilian Vieira neemt je samen met dj's KC the Funkaholic, Antal en Tom Trago mee op een muzikale reis dwars door al het goede wat Zuid Ameriak muzikaal te bieden heeft.

Love2party preview

CatwalkWat: CODE

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: vrijdag 25 mei

Line-up: Francisco Allendes, Joachim, Taras, Jay Samuel, Steven P, Khalil

Entreeprijs: 8 euro, maar met codewoord gratis.

Website: www.catwalkrotterdam.nl

Bijzonderheden: De voormalige Bumb wordt vrijdagavond overgenomen door de voormalige residents samen met Francisco Allendes, ook wel bekend van zijn producties onder Monomachine. Als je de 'codenaam' hebt, kom je gratis binnen. Waarschijnlijk mogen we hem niet verklappen, maar het is: Een koe wordt nooit moe.

Love2party preview

Erick MorilloWat: Erick Morillo

Waar: Maassilo, Rotterdam

Datum: vrijdag 25 mei

Line-up: Erick Morillo (US), Roog, Erick E, Ricky Rivaro, Lucien Foort, 033 (Sidney Samson vs Tony Cha Cha), Marcella, Virgil, Baggi Begovic, Benny Rodrigues, D-Rashid, Gregor Salto, Jasper Clash, Chris Rox

Entreeprijs: 30 euro presale

Website: www.fullhouse-events.com

Bijzonderheden: Tja, we ontkomen er niet aan dat Erick Morillo weer in de Maassilo staat dit weekend. In november ging het dak eraf en dat zal deze keer waarschijnlijk weer gebeuren. Naast Morillo is de gehele Nederlandse handtasjeshouse-top, inclusief ‘underground for life’ Benny Rodrigues, van de partij ;)

Love2party preview

Full SpectrumWat: Full Spectrum

Waar: Ekko, Utrecht

Datum: vrijdag 25 mei

Line-up: Stephan Bodzin, Michael von L., VJ Slof, Minotaur Electronics, Freddy Kroeger

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.fullspectrum.nl

Bijzonderheden: Full Spectrum serveert wderom een vooruitstrevende Duitse melodieuze technoproducer, ditmaal uit Bremen. Stephan Bodzin heeft net zijn album Liebe ist... uit en tourt tot eind augustus om het schijfje aan de Europese liefhebber te brengen. Een must voor de liefhebber van de diepere, zware minimale technoklanken.

Nachttempel AwardWat: Nachttempel Award feest

Waar: Patronaat, Haarlem

Datum: vrijdag 25 mei

Line-up: Koze, Tomas andersson, Jonas Bering, Jo Saurbier, Schijfrijders, Ille Bitch, Club Gour Med ft. Flexmeister F.

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.patronaat.nl

Bijzonderheden: Patronaat pakt uit! Met het winnen van Revu’s Nachttempel Award heeft het dance-minnende publiek bepaald dat de beste club van Nederland in Haarlem staat. Dat is reden voor een feestje tot zeven uur ‘s ochtends.

Partyscene Interview

Herr Zimmerman vliegt vrolijk rondWat: Herr Zimmerman

Waar: Herr Zimmerman, Rotterdam

Datum: zaterdag 26 mei

Line-up: Andre Galluzzi, Fraulein Z

Entreeprijs: 16 vvk, 19 door

Website: www.herrzimmerman.eu

Bijzonderheden: André Galluzzi is één van de actiefste artiesten van Duitsland. Dat heeft een reden: hij is berucht, beroemd en geliefd om urenlange dj-sets waarin alles van minimale house tot donkere techno de revue passeert. Herr Zimmerman weet hoe de vork in de steel zit en geeft André vier uur de ruimte om zijn ding te doen.

Love2party preview

Dennis FerrerWat: Looks

Waar: Thalia, Rotterdam

Datum: zaterdag 26 mei

Line-up: Dennis Ferrer, Leroy Styles, Baggi Begovic, Brian S & Diephuis

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.thaliarotterdam.nl

Bijzonderheden: Eén van de beste deephouse producers van het moment komt naar Rotterdam. In navolging van Mr V en Kenny Dope zal nu ook Dennis Ferrer zijn kunsten vertonen op Looks in de Thalia. Ook onze vrienden van Diephuis zijn aanwezig voor een verantwoorde opwarming van de avond.

Love2party Interview

Rockit Rocks ParadisoWat: Rockit Rocks Paradiso

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: zaterdag 26 mei

Line-up: Luke Slater (UK), Rino Cerrone (IT), Barbara Preisinger (D), Juan Sanchez, Benny Rodrigues, Daniel Sanchez, Nuno dos Santos, Sander Baan, Ado

Entreeprijs: 17.50 euro

Website: www.fca.nl

Bijzonderheden: Voor de allereerste keer zet het populaire concept Rockit voet in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Met een zeer dikke line-up, waaronder Luke Slater die een echte Planetary Assault System-set komt draaien, belooft het een fijne avond te worden.

PinksterdansWat: Elements Beats & Pinksterdans

Waar: Elements Beach, ‘s Gravenzande

Datum: zaterdag 26 & zondag 27 mei

Line-up: Zaterdag: Warren Fellow, Monica Electronica, Andres Reijgersberg, Steelo

Zondag: Matt Styles, David Wagemaker, Renier Bergsma, Jessie K

Entreeprijs: 5 euro

Website: www.elementsbeach.nl, www.firmagezellig.nl

Bijzonderheden: Het strandseizoen begint op gang te komen en daarom is het het hele weekend feest bij Elements Beach. Op zaterdag is de muziek wat dieper met o.a. Warren Fellow en Monica Electronica, terwijl op zondag het er allemaal een stuk vrolijker aan toe gaat.

Preview zaterdag

Preview zondag

PrinsestheaterWat: Intimate

Waar: Prinsestheater, Rotterdam

Datum: zondag 27 mei

Line-up: Michel de Hey 5 uur solo

Entreeprijs: 7.50 vvk, 10 door

Website: www.micheldehey.com

Bijzonderheden: Michel draait een vijf uur durende set tijdens een avond die is gebombardeerd tot Intimate. Michel draait steeds minder in ons land, maar als hij in ons midden is, dan wil hij zich van zijn beste kant laten zien. En de beste feestjes uitkiezen. Feestje voor vier of vijfhonderd man. Prima locatie daarvoor is het Prinsestheater.

Love2party preview

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws