Tiende verdieping Maassilo wordt Creative Factory

Partyscene Redactie | 24 mei 2007
headlines

Kantoor houden voor een prikje: 165 euro per maand

Geen Nederlandse stad is tegenwoordig meer compleet zonder eigen ‘creatieve broedplaats’ en dus kan Rotterdam niet achterblijven. Op woensdag 23 mei werd het startsein gegeven voor de verbouwing van de tiende verdieping van de Graansilo, waar eind november de Creative Factory zijn intrek zal nemen.

Nieuwe 'creatieve broedplaats' in Rotterdam.In het gebouw aan de Maashaven zal ruimte worden gecreëerd voor 120 bedrijven uit de mode, muziek, media, internet en zakelijke dienstverlening. Zij kunnen voor een prikje kantoor houden: 165 euro per maand.

De gemeente Rotterdam wil via de Creative Factory ruim baan geven aan jonge startende bedrijven met ambitie, maar ook een aantal bedrijven die al langer bestaan, zoals het label Top Notch, zal zich er vestigen.

Op de tiende verdieping komt een nieuwe club (Creative Factory Club) met een capaciteit voor negenhonderd bezoekers, waar feesten, modeshows en exposities zullen worden georganiseerd. Om de tiende verdieping bereikbaar te maken zullen er twee enorme liften worden ingebouwd.

Maassilo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws