BBE verjaart en pakt uit

Partyscene Redactie | 21 mei 2007
headlines

In één club, met ruimte voor tweeduizend man, in vier ruimtes genieten van o.a. Jazzy Jeff, Spinna, Carl Craig en Joe Claussell maak je toch maar zelden mee? En dat voor vijftien Britse ponden!?Kings of-special in hartje Londen

Het in Londen bivakkerende platenlabel Barely Breaking Even geeft elk half jaar een feestje met een programmering om je vingers bij af te likken. Mocht je aanstaande zondag niets te doen hebben, pak dan de boot, het vliegtuig of desnoods de auto naar Londen. In Club Canvas moet je zijn!

Een van de vele goedlopende cd-series van BBE Records is ‘Kings Of’. Uit vele muziekgenres hebben de meest legendarische dj’s een selectie platen gemixt. Het tien en een half jarig bestaan van het platenlabel staat in het teken van Kings of hiphop, - house, - soul en - techno.

In één club, met ruimte voor tweeduizend man, in vier area's genieten van o.a. Jazzy Jeff, Spinna, Norman Jay, Carl Craig en Joe Claussell maak je toch maar zelden mee? En dat voor vijftien Britse ponden!? Nee, we zijn geen reisoperator, maar muziekliefhebbers. En tipgevers.

 

BBE 10.5 anniversary party:

The Kings of Hiphop: DJ Jazzy Jeff, DJ Spinna, Mr Thing & DJ Spin Doctor

The Kings of House: Joe Claussell, DJ Spinna, Pete Adarkwah & Neil Pierce

The Kings of Soul: DJ Jazzy Jeff, Norman Jay MBE, DJ Spinna & Keb Darge

The Kings of Techno: Carl Craig & DJ Deep

Club Canvas

BBE Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws