Win een gig op de FFWD Dance Parade

Partyscene Redactie | 9 mei 2007
headlines

Stuur je demo zsm op!

Okay, het zal nooit zo extravagant worden als de echte ‘Love Parade’, maar toch trekt de FFWD Dance Parade in Rotterdam elk jaar gemiddeld zo’n 350.000 bezoekers. Denk jij dat jouw skills op één van de trucks onmisbaar zijn? Schrijf je dan nu in voor de Best Beatz X-Posure-talentenjacht.

Schrijf je in en wie weet wordt dit jouw uitzicht op de volgende FFWD.Je weet tenslotte maar nooit: nu de moeder aller vrachtwagenfeestjes, de Love Parade zelf, verbannen is naar het pittoreske Essen in het Ruhrgebied en ook de Berliner B-parade niet door zal gaan, wordt de Fast Forward Dance Parade misschien wel het beste Europese alternatief voor deze twee feesten.

De talentenjacht wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de Zuid-Hollandse Popunie, die al sinds 1998 meedoet aan FFWD en veel beginnende dj’s de kans gaf om zich te bewijzen aan het Rotterdamse publiek. Mix-demo’s uit alle genres van de dance zijn welkom, maar je moet wel uit Zuid-Holland komen, amateur of semi-prof zijn en nog niet getekend hebben bij een major label.  

Stuur vóór 1 juni het inschrijfformulier met je mixdemo, biografie en publiciteitsfoto op naar:

Zuid-Hollandse Popunie

T.a.v. Best Beatz X-Posure

Postbus 21450

3001 AL Rotterdam

De Popunie

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws