Kozzmozz host eigen tent op Tomorrowland

Partyscene Redactie | 7 mei 2007
headlines

Belgische weelde

Nederland dance-organisatoren mogen zich in de handjes knijpen als ze het vijf jaar weten uit te houden. In België daarentegen is er een organisatie die nooit verloren lijkt te gaan. Kozzmozz bestaat inmiddels al ruim elf jaar en er is nog geen enkel signaal dat ze er binnenkort mee ophoudt te bestaan. Sterker nog, met concepten als Kozzmozz, Star Warz, Retro Acid, Elektron en zelfs een eigen tent op Tomorrowland is de Belgische organisator actiever dan ooit.

Kozzmozz op TomorrowlandIn september 2006 blies Kozzmozz nog elf kaarsjes uit op een gigantische verjaardagstaart. Het Gentse partyconcept behoort inmiddels tot het selecte clubje organisaties dat de tand des tijds heeft doorstaan. Of het nu om techno (Kozzmozz), drum&bass (Star Warz), house (Muzzic) of echte elektro (Elektron) gaat, Kozzmozz is al jaren trendsettend.

Na twee succesvolle edities is Kozzmozz dit jaar wederom uitgenodigd om een tent te hosten op het tweedaagse Tomorrowland-festival in Boom. Op zaterdag 28 en zondag 29 juli kan je daar genieten van grote namen als Roger Sanchez, Paul van Dyk, Carl Craig, Steve Angello, Armin van Buuren en Sander Kleinenberg.

Naast een Kozzmozz-tent op zondag host de Belgische organisatie dit jaar ook een Star Warz tent op zaterdag. Met onder anderen Ed Rush & Mc Justyce, Fresh & Mc Stamina, Simon Bassline Smith & Youngman en Millennium Kru is er een zeer interessante line-up uit de hoge hoed getoverd. Op zondag worden de breaks ingeruild voor dikke technobeats en kun je genieten van Jeff Mills, Dj Rush, Technasia, Joris Voorn, T-Quest en Kozz.

Kozzmozz

ID&T België

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws