‘De Nachtdienst’ eenmalig terug in Utrecht

Partyscene Redactie | 18 april 2007
headlines

Reünie Toren van Babel tijdens Koninginnenacht

Fans van de Nachtdienstfeesten in Utrecht kunnen het gemis van hun geliefde Toren van Babel voor één nacht kortstondig verlichten met de KoninginneNachtdienst. Speciaal voor 29 april hebben de organisatoren een andere locatie gevonden.

Eregast van de avond is de Duitser Ben Mono (Compost Records) en de gig zal in het teken staan van zijn nieuwe album ‘Hit The Bit’Er is helaas nog geen nieuwe permanente locatie gevonden voor de Nachtdienstfeesten na de sluiting van de Toren van Babel eind vorig jaar. Maar de ‘Babyloniërs’ kunnen op 29 april toch genieten van de traditionele KoninginneNachtdienst die deze keer zal plaatsvinden in de Oosterkade in Utrecht.

Eregast van de avond is de Duitser Ben Mono (Compost Records) en de gig zal in het teken staan van zijn nieuwe album ‘Hit The Bit’; een album met veel ‘bit-hop’ (een mix van dikke electro en down tempo, basic hiphop met techno-invloeden). Verder staan het wervelende Utrechtse mc-talent Tifèn en haar partner in crime Jahooris op het programma. Nuno dos Santos en Wolfgang Sucks zullen de dj-sets voor hun rekening nemen.

23:00 - 05:00

Entrance: 10 euro

Presale: Oosterkade / Sool Utrecht / Revenge Utrecht

Oosterkade 18 Utrecht

Ben Mono MySpace

Tifèn MySpace

Nuno dos Santos My Space

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws