Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 12 april 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Amon TobinWat: Motel Mozaique

Waar: Off_Corso, TENT, Schouwburg, , Rotterdam

Datum: vrijdag 13 & zaterdag 14 april

Line-up: Amon Tobin, !!!, Digitalism, Goose, Mocky, Touki Delphine, Zaki, Joakim, Tom Barman en veel meer

Entreeprijs: 26 euro dagkaart, 47 euro passpartout

Website: http://www.motelmozaique.nl/2007/

Bijzonderheden: Motel Mozaique is al een paar jaar één van Rotterdams meest succesvolle festivals. Voor degenen die nog nooit eerder van dit zogenaamde meerkunstenfestival hebben gehoord: Motel Mozaique is bands, kunstprojecten, theater, slapen op vreemde locaties en dance.

Love2party-preview

Scan7Waar: Arminius, Rotterdam

Datum: vrijdag 13 april

Line-up: Scan 7, Rechenzentrum, Pow Ensemble, Siuli K.O. en Remco Schuurbiers.

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.deaf07.nl

Bijzonderheden: vrijdag presenteert het TodaysArt Festival, op uitnodiging van het DEAF07, een internationaal muziekprogramma in Arminius te Rotterdam. Uit deze samenwerking tussen DEAF en het TodaysArt Festival vloeit een avond voort die het beste op het gebied van electronische muziek, video en experiment uit Detroit, Berlijn en Nederland samenbrengt.

Love2party-preview

RauwwwWat: Rauw Weekender

Waar: Tivoli, Utrecht

Datum: vrijdag 13 & zaterdag 14 april

Line-up: Vrijdag: Arthur Baker (US/UK), Joost van Bellen, Nuno Dos Santos, Live: Vive La Fete (BE)

Zaterdag: Jonty Skrufff (UK), Joost van Bellen, Live: Motor (US/UK/FR), The Automatic (UK), Silence is Sexy, Aux Raus

Entreeprijs: vrijdag 17 euro, zaterdag 14 euro

Website: www.tivoli.nl

Bijzonderheden: Rauw pakt gigantisch uit deze maand, op vrijdag de 13e is er zowel RAUW in Amsterdam als in Utrecht. In Utrecht maakt het deel uit van een twee daags Rauw Weekender festival, dus 13 EN 14 april. Let op: er gelden verschillende entrée prijzen voor beide dagen, en ook voor alleen het nachtprogramma zijn kaarten beschikbaar.

Love2party-preview

FlyerWat: Tomorrow

Waar: Poema, Utrecht

Datum: vrijdag 13 april

Line-up: Jeff Mills, K.Cee, Ritzi lee

Entreeprijs: 17.50 vvk, 23 door

Website: www.tomorrow.nu

Bijzonderheden: Jeff Mills is weer eens een keertje in Nederland en ditmaal doet hij de Poema in Utrecht aan. Verwacht je een veel te volle club? Nergens voor nodig want de organisatie verkoopt minder kaarten deze keer zodat iedereen helemaal los kan gaan!

Love2party-preview

Bad Boy Bill WorldtourWat: Bad Boy Bill World Tour

Waar: Maassilo, Rotterdam

Datum: vrijdag 13 april

Line-up: Bad Boy Bill, Laidback Luke, Erick-E, Benny Rodrigues, Don Diablo, Sidney Samson, Tony Cha Cha en Baggi Begovic

Entreeprijs: 25 euro presale

Website: www.badboybill.nl

Bijzonderheden: Uit het niks is er opeens super veel te doen in Rotterdam dit weekend. Naast alle festivals is Bad Boy Bill voor het eerst sinds zeer lange tijd weer eens in Nederland. Bill wordt gezien als één van de beste dj’s uit Amerika en staat vrijdag in de Maasilo samen met een hoop Nederlandse dj’s.

Love2party-preview

Jazzy JeffWat: Jazzy Jeff

Waar: Thalia, Rotterdam

Datum: zaterdag 14 april

Line-up: Jazzy Jeff, Chuckie, Mr Wix e.a.

Entreeprijs: 12.50 presale

Website: www.thalialounge.nl

Bijzonderheden: Ruim acht maanden geleden was hij de held van het Solar Festival en liet hij zien dat een hiphop-dj ook een dance-festival kan rocken. De man die wordt beschouwd als één van de beste scratchers ter wereld, is volgend weekend weer in ons land. We hebben het hier natuurlijk over dj Jazzy Jeff. Volgende week vrijdag is de Amerikaan te bewonderen in de Antwerpse club Stereo Sushi, die zaterdag erop staat hij achter de draaitafels van de Rotterdamse Thalia Lounge, samen met Chuckie en Mr Wix. En voor een zeer schappelijk prijsje mogen we wel zeggen.

Love2party-preview

AmeWat: Teleskope

Waar: 11, Amsterdam

Datum: zaterdag 14 april

Line-up: âme, Dixon, Olaf Boswijk

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: zaterdag nodigen de jongens van Teleskope voor de tweede keer het hotte Berlijnse label Innervisions uit. Een jaar geleden stond frontman Dixon al eens achter de draaitafels, gevolgd door een labelavond in oktober in zusterlokatie BG. Tijdens de april editie van Teleskope komt Dixon graag nog eens langs ien neemt hij een helft van het duo Âme (dat ooit debuteerde in Nederland in 11) mee, dj Kristian Beyer.

Love2party-preview

CatwalkWat: Katwalk Killers

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 14 april

Line-up: Noelle, Zina

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.catwalkrotterdam.nl

Bijzonderheden: De fietstunnel onder het Weena is weer geopend en na de Bumb gaat nu Catwalk het daar proberen. Aanstaande zaterdag de eerste editie van Katwalk Killers met alleen maar dames achter de draaitafels. Of het een echt aanwinst voor Rotterdam is, dat moet nog maar blijken..

Love2party-preview

T-Dansant 7 yearsWat: T-Dansant

Waar: Westergasterrein, Amsterdam

Datum: zondag 15 april

Line-up: Ron Carroll, Jocelyn Brown live, Seamus Haji, Roog, Godard, Marnix, Sander Hucke

Entreeprijs: 30 euro

Website: www.tdansant.nl

Bijzonderheden: zondag viert Loveland alweer het 7-jarige bestaan van T-Dansant. Het veelzijdige zondagmiddag concept wist altijd chique locaties, muzikale verrassingen, creatieve decoraties, culinair en kunst te combineren. De muzikale invulling is met de internationale supersterren Jocelyn Brown, Ron Carroll en Seamus Haji absoluut dik in orde.

Love2party-preview

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws