Sms\'en voor Ibiza

Partyscene Redactie | 12 april 2007
headlines

Privilege verloot VIP-arrangement

De openingsfeestjes op het Spaanse feesteiland Ibiza komen steeds dichterbij. Het eerste feest van de Privilege is op 2 juni, en met een beetje mazzel kun je er op kosten van deze megadiscotheek zelf bij zijn.

Privilege verloot VIP-arrangementenAls winnaar van dit Privilege VIP-weekend krijg je driehonderd euro van de kosten voor de vlucht vergoed, verblijf je twee nachten all inclusive in een viersterren hotel, heb je twee dagen een huurauto tot je beschikking en is de entree voor de Grand Opening uiteraard gratis. Op het feest zelf krijg je aan je eigen VIP-tafeltje een fles champagne en is er de onvermijdelijke ‘meet & greet’ met de dj’s van die avond. De volledige line-up van het openingsfeest is overigens nog niet bekend.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een sms met “EM PRIVILEGE” naar 7222 sturen. Nou raden we je niet aan om je volledige salaris er doorheen te jassen aan sms-jes, want de kans om te winnen is natuurlijk niet erg groot. Maar één gokje wagen voor 1,27 euro moet kunnen voor de kans op een weekend t.w.v. zo’n 1800 euro. De actie loopt tot en met 15 mei.

Klik hier voor de details: Privilege

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws