Eerste namen 10 Days Off bekend

Partyscene Redactie | 4 april 2007
headlines

Kaartverkoop reeds van start gegaan

Een van de betere Europese festivals voor elektronische muziek is het Belgische 10 days off. 10 dagen lang kunnen fijnproevers, avonturiers en feestgangers hun hart ophalen in de Vooruit in Gent tijdens de Genste Feesten. Gisteren zijn de eerste namen van de line-up bekend gemaakt.

Vooruit in GentVan 13 t/m 23 juli kunnen muziekliefhebbers alweer voor de twaalfde keer genieten van een breed spectrum aan elektronische dansmuziek: house, electro, breakbeats, rock, drum 'n' bass, minimal, broken beats, nu-jazz, techno, funk, disco, electro, elk genre heeft een plekje op het festival, dat plaatsheeft in de Vooruit. De line-up wordt de komende weken flink uitgebreid, maar de organisatie kon het niet laten om alvast met wat namen te smijten. Reeds bevestigd zijn:

 

4Hero

Agoria (live)

Âme

Booka Shade (live)

Ellen Allien

Grooverider

Joakim

Laurent Garnier (live)

Martin Solvieg

Monika Kruse

Richie Hawtin

Skream

Stijn

TiefSchwarz

De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Membercards (abonnementen, goed voor 11 dagen toegang tot Vooruit) zijn alleen te koop via de website, in een beperkte hoeveelheid en vanaf 3 april tot uiterlijk 30 juni. Dagkaarten worden verkocht vanaf 1 mei via Fnac en de 10 Days Off-website. Eind mei wordt de volledige line-up bekend gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws