Cocoon brengt voorproefje op Ibiza naar Amsterdam

Partyscene Redactie | 3 april 2007
headlines

Balearische taferelen in The Sand

De Cocoon-avonden op Ibiza hebben deze zomer het thema ‘Craziness Continues’ en Nederland wordt tijdens een gelijknamige avond in Amsterdam op 21 april, vast lekker warm gemaakt voor het komende partyseizoen op het allergezelligste Balearische eiland.

Na een succesvolle Cocoon-editie tijdens het Amsterdam Dance Event in 2006 zal de delegatie van het Duitse Cocoon opnieuw neerstrijken in de studio’s van The SandNa een succesvolle Cocoon-editie tijdens het Amsterdam Dance Event in 2006 zal de delegatie van het Duitse Cocoon opnieuw neerstrijken in de studio’s van The Sand; de locatie met toch wel de meest toepasselijke naam voor een pre-Ibiza feestje. Sven Väth en Andre Galuzzi zullen er samen een lange set van acht uur neerzetten, met lekkere dikke minimal en techno. Of dit een back2back-set wordt is nog niet bekend, maar met de ruime ervaring die beide dj’s hebben, is de avond zeker in goede handen en zal er tot in de late uurtjes gefeest worden.

Ook onze eigen Joris Voorn is van de partij. Naar verwachting laat hij de kans niet voorbij gaan om een aantal tracks ten gehore te brengen van zijn nieuwe album, dat volgende maand uitkomt. In de kleine zaal zal, naast een dj-set van Joey Daniel en Dunca de la Funk, een live-optreden te zien zijn van Zoë Xenia.

De voorverkoop begint deze week via de bekende online verkoopkanalen. Dus mocht je onverhoopt niet naar Ibiza kunnen afreizen dit jaar, dan is dit je kans om toch een avondje in de onvervalste Cocoon-sfeer door te brengen. En als je wel van plan bent om te gaan, dan kun  je tijdens ‘Craziness Continues’ vast even proeven wat je allemaal voor moois te wachten staat deze zomer.

Meer info volgt binnenkort op Cocoon meets Amsterdam

Sven Väth geniet na al die jaren nog steeds volop van het draaien en doet vast een zomers vreugdedansje.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws