Wetenschappers presenteren nieuwe mixtechnologie

Partyscene Redactie | 2 april 2007
headlines

Draag bij aan het onderzoek en mail jouw suggesties!

Onderzoekers van het Amerikaanse bedrijf Blendtec hebben, na vele ‘top secret’ experimenten in de afgelopen jaren, onlangs de nieuwste technologie op het gebied van het mixen gepresenteerd. Op hun website wordt gedemonstreerd wat er allemaal mogelijk is met de door hen speciaal ontwikkelde apparatuur.

Ook in de muziekindustrie zijn knappe wetenschappers actief.Zo zien we één van de wetenschappers aan de slag gaan met zijn favoriete tracks op een Ipod. Hoewel bijna iedereen tegenwoordig in het bezit is van een MP3-speler, worden ook de wat minder trendy muziekliefhebbers niet vergeten. De geavanceerde apparaten van Blendtec zijn namelijk ook geschikt voor het maken van een oldskool mixtape met cassettebandjes.

Blendtec houdt zich verder niet alleen bezig met de muziekdragers zelf, maar ook met de ontwikkeling van de nieuwste accessoires op uitgaansgebied. Hier zie je de eerste resultaten van het onderzoek naar een nieuwe generatie glowsticks.

Blendtech wil zich verder blijven ontwikkelen en suggesties van lezers omtrent dit onderzoek zijn dan ook van harte welkom.

Blendtech

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws