Wie wordt de nieuwe King of the Hill?

Partyscene Redactie | 27 maart 2007
headlines

Wax and the City

Op vrijdag 6 april gaat de trukendoos helemaal open in de Utrechtse Ekko. Triple Hill organiseert in samenwerking met Rof! en stichting het Kaasschaafcollectief (KSC) de tweede editie van de turntable-wedstrijd ‘Wax and the City’.

DJ Terry Jones is er eentje van de oude stempelEén van de tien deelnemers kan zich via vier voorrondes naar de finale draaien. In die finale zal de strijd worden aangebonden met ‘Madfingaz’ uit België, de winnaar van Wax and the City 2006. Er wordt gestreden om de titel ‘King of the Hill 2007’ en een podiumplaats op het ‘Roffest’-festival (ook een initiatief van Rof/ KSC). Na afloop is er een optreden van Cartes, de winnaar van de publieksprijs in de categorie Hiphop/R&B van de Grote Prijs van Nederland 2006.

Ook voor de dj’s die op dit moment nog de skills van een natte dweil hebben op het gebied van beatjuggling, drummen en scratchen, brengt Triple Hill goed nieuws. Vanaf mei 2007 worden er masterclasses georganiseerd voor geïnteresseerde dj’s uit de provincie Utrecht.

Voor meer info over ‘Wax and the City’ klik je HIER. Check ook de video met een sterk staaltje strak mixen van de Belgische DJ Swordz.

Madfingaz @ MySpace

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws