Topnotch doet Off_Corso

Partyscene Redactie | 20 maart 2007
headlines

Hiphop op de Kruiskade

"Many Artists Collaborate. One Spirit Released"; Zo luidt de uitdaging voor de artiesten die door BACARDI B-LIVE worden uitgenodigd om samen creatieve grenzen te verkennen. Aanstaande zaterdag gaan de artiesten van het Nederlandse Topnotch label samen met legendes Schoolly D en dj Royal T een aantal onverwachte samenwerkingen aan met als doel de zaal én alle zintuigen te stimuleren. De derde editie van B-Live vindt plaats in de Off_ Corso in Rotterdam.

TopnotchDe line-up belooft een muzikaal zeer brede avond. Uit Amerika wordt rappionier en grootvader van de gangstarap Schoolly D overgevlogen, de 41-jarige mc uit de oude school neemt hiphop mee zoals hiphop ooit bedoeld was. Een venster naar een verleden dat er niet minder relevant op wordt. DJ Royal T biedt ondersteuning achter the wheels of steel. Ook Nederlands hiphop pionier Mr Wix is aanwezig om de hele avond alle optredens muzikaal aan elkaar te rijgen.

Natuurlijk levert Topnotch hun beste artiesten. Kubus en BangBang brachten onlangs het succesvolle album Learning Curve uit en brengen hun hybride van London City Speak en synth-hop nu live aan de man. Ook U-Niq en Winne zijn van de partij en spelen een thuiswedstrijd in de Maasstad. De Jeugd van Tegenwoordig is ook van de partij om de boel op te leven in de aanloop van de release van een nieuwe single en een uitgebreide dvd. Verder ook Nina en Salah Edin. Al met al een topnotch avond in de Off_Corso!

Net even anders zal het er aan toe gaan op 29 september tijdens een exclusieve -invitation only - BACARDI B-LIVE op Ibiza, alwaar je kan genieten van de legendarische Pete Tong met een 7" dj-set en van Roisin Murphy (Moloko) die samen met Andy Cato van Groove Armada een zeer speciaal optreden zal verzorgen. Er is zelfs een afterparty in de Space met Erick Morillo, John Digweed en Michael Gray. Op zulke feestjes moeten we in Nederland nog wel even wachten.

Top Notch

Bacardi B-Live

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws