Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 15 maart 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

SuperpitcherWat: Kompakt Labelnight

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 16 maart

Line-up: Superpitcher, Gui Boratto live, Melon

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Het hotte Duitse label Kompakt zal op op vrijdag 16 maart een bezoek brengen aan 11. Topartiesten Superpitcher, Gui Boratto met zijn geweldige live-set en Hollands eigen Melon staan deze avond op de voorgrond. Een absolute aanrader en Love2party zal zelf ook aanwezig zijn!

Love2party-preview

DekmantelWat: Dekmantel

Waar: Club NL, Amsterdam

Datum: vrijdag 16 maart

Line-up: Aardvarck, San Proper, Thomas Martojo, Casper Tielrooij

Entreeprijs: 8 euro

Website: www.dekmantel.nl

Bijzonderheden: In de afgelopen jaren organiseerde Sound Architecture al meerdere afleveringen van 'Night of the Motorcity Detroit' en nu krijgt ook Amsterdam zijn eigen avond die geheel in het teken zal staan van deze stroming. Dekmantel is een nieuwe organisatie en gaat het vanaf 16 maart met enige regelmaat proberen in Club NL aan de Nieuwzijdsvoorburgwal.

Love2party-preview

Planet House

Wat: Planet House

Waar: Monza, Utrecht

Datum: vrijdag 16 maart

Line-up: Marcella, Lucien Foort, Sebastian Sleebos, Miss Bunty

Entreeprijs: 8 euro

Website: www.planethouse.nl

Bijzonderheden: De maandelijkse avond van Marcella staat deze keer in het teken van het WMC in Miami wat volgende week begint. Alle dj’s die vanavond optreden zullen ook in Miami hun opwachting maken.

Love2party-preview

This is...

Wat: This is ... Sander Kleinenberg

Waar: Panama, Amsterdam

Datum: vrijdag 16 maart

Line-up: Sander Kleinenberg & Punchfunk live

Entreeprijs: 14 vvk, 18 door

Website: www.panama.nl

Bijzonderheden: Eén van Love2party’s favoriete huizenbezitters staat vrijdag in de Panama in Amsterdam en alsof dat nog niet genoeg is, doet Sander een soloset all night long. In de studio wordt het wel interessant deze avond met de heren van Punchfunk

Love2party-preview

Knock Out!Wat: Knock Out

Waar: 013, Tilburg

Datum: zaterdag 17 maart

Line-up: Paul Kalkbrenner, Michel de Hey, Warren Fellow, Bart Skils, Joost van Bellen, Nuno Dos Santos, Eva Maria

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.extrema.nl

Bijzonderheden: Een nieuwe editie van het populaire extrema feestje in de 013. Deze keer met super producer Paul Kalkbrenner en een hoop Nederlandse helden. Wees er wel op tijd bij want deze avonden zijn standaard uitverkocht.

Love2party-preview

UpstructWat: Upstruct

Waar: Stalker, Haarlem

Datum: zaterdag 17 maart

Line-up: Martin Eyerer, Alexander Koning, Mike Ravelli, L-Dopa

Entreeprijs: 9 euro

Website: www.upstruct.nl

Bijzonderheden: Upstruct is een avond die draait om goede muziek en een uiterst relaxte sfeer en muziek varieert van minimalistische house tot techhouse. Te gast deze keer is Martin Eyerer, die in zeer korte tijd met zijn sublieme releases in het rijtje van de gevestigde namen in de wereldwijde dance-scene terecht is gekomen. Aanradertje.

Love2party-preview

Gui BorattoWat: Planet Rose Special

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 17 maart

Line-up: Superpitcher, Gui Boratto live, Giorgos Gatzigristos

Entreeprijs: 14 euro

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Nadat de heren Superpitcher en Boratto vrijdag de 11 hebben gerockt, doen ze dat zaterdag dunnetjes over in Doornroosje. Deze avond worden ze bijgestaan door Giorgos Gatzigristos, ook een Nederlander (met griekse invloeden) met een EP op Kompakt.

Love2party-preview

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws