1dayoff pakt uit op Koninginnenacht

Partyscene Redactie | 13 maart 2007
headlines

Rockin' en Ravin' in de Melkweg

Wachten tot juli blijkt dit jaar heel moeilijk voor de organisatie van 5daysoff. Daarom heeft Mojo besloten om als opwarmer voor het festival op Koninginnenacht een minifestival te organiseren, genaamd 1dayoff. Het evenement vindt plaats in de vernieuwde Melkweg in Amsterdam en je kan die nacht genieten van al hetgeen 5daysoff zo interessant maakt.

Dr Lektroluv is ook weer van de partijEr wordt gelijk flink uitgepakt op zondag 29 april. 5daysoff staat er inmiddels om bekend een kwalitatief hoogwaardige doorsnede te bieden van de internationale elektronische muziek. En dat is ook precies wat ze op 1dayoff gaan doen. Zo komt de zeer populaire Vitalic langs voor een liveset vol rockende electro-techno. Basti van Tiefschwarz doet een dj set. Net als de groengemaskerde Belg in smoking en een ouderwetse telefoonhaak als koptelefoon, oftewel Dr Lektroluv.

Spannend wordt het echt met het optreden van Dominik Eulberg. Zijn nieuwe cd 'Heimische Gefilde' staat weer bol van zijn unieke soort van tjilpende en kwakende "geitenwollen sokken techno". Kwaliteits techno met een hoofdletter K. Ook zeer interessant maar van een heel ander gènre is de overstuurde elektropunk van het Belgische duo Nid&Sancy en de ravende technopunk van Alloy Mental. Het trio geleidt door Phil Kieran liet twee geleden op 5daysoff al een onuitwisbare indruk achter in Studio 80.

Nederland wordt deze avond vertegenwoordigd door twee vrouwen die hun mannetje meer dan staan. De Amsterdamse Steffi heeft met haar funky elektronische disco, vieze minimal, acid en elektro en met haar eigen platenlabel 'Klakson Records' zowel nationaal als internationaal indruk gemaakt. Iets dat inmiddels ook steeds meer geldt voor Sandrien. Haar aanstekelijke mix van elektro, acid, tech-house en techno bracht haar in 2006 op festivals als Dancevalley, Loveland Festival, Rockit en Innercity. Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop 20 euro en wij raden je zeer aan om ze ruim van te voren aan te schaffen want dit wordt ongetwijfeld een uitverkocht huis.

Melkweg

5daysoff

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws