Videopreview nieuw werk Laurent Garnier

Partyscene Redactie | 12 maart 2007
headlines

Franse technoheld weer aan de slag  

Al eerder berichtten wij over de terugkeer van Laurent Garnier in de internationale clubs met zijn nieuwe live-act. Op MySpace zijn inmiddels de eerste beelden opgedoken van de Fransman, samen met keyboardspeler Benjamin Ripperta en saxofonist Philippe Nadaud.

Garnier heeft zijn studio weer gevonden en laat de eerste tracks voorzichtig horen in de cllubsDe beelden zijn opgenomen tijdens het Franse festival La Fleche d’Or op 15 februari 2007. De Fransman laat het geijkte technowerk opnieuw voor wat het is en brengt met dit trio diepe elektronische jazzklanken en hier en daar een vleugje drum & bass. Of hij met de nieuwe tracks, zoals aangekondigd, ‘de technoliefhebbers weer om zijn vinger zal winden’ kunnen we op basis van deze twee korte clips nog niet beoordelen. De fans van Garnier zullen in ieder geval blij zijn met komst van deze nieuwe originele producties.

Bekijk HIER deel 1 met beelden van het licht headbangende trio en toeschouwers die niet goed weten wat ze ervan moeten vinden. Deel 2, HIER te bekijken, is een geinige close-up van een gepassioneerde Garnier tijdens een melodieus intro.

Laurent Garnier @ MySpace

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws