Berlijnse artiesten geven muziekles

Partyscene Redactie | 8 maart 2007
headlines

The Generator, organisator van TodaysArt, manifesteert zich al enkele jaren als de Haagse elektronische hoop in bange dagen. Naast het festival, dat dit jaar weer in september plaats vindt, wordt er op 23 maart samengewerkt met het Paard van Troje voor een avondvullend eerbetoon aan de stad Berlijn. Het minifestival heeft als doel een actueel beeld van de muziekscene in Berlijn te geven, waarbij de focus ligt op de diversiteit aan elektronische muziekgenres die uit de Duitse hoofdstad komen.

Berlin Ruft AnBerlijn is reeds jaren spraakmakend op muzikaal en creatief vlak. Om Nederland kennis te laten maken met de onbegrensde creativiteit in de Berlijnse muziekscene, lanceren het Paard van Troje en het TodaysArt Festival het nieuwe festival Berlin Ruft An op de vrijdagavond en -nacht van 23 maart. Op de twee podia van het Paard van Troje in Den Haag treden dan gedurende één avond en nacht meer dan acht bands, dj's en live-acts op. Gezamenlijke vormen deze een programma dat een actueel beeld geeft van de stand van zaken binnen de hedendaagse invloedrijke muziekscene van Berlijn, waarbij de focus ligt op de diversiteit van al de onbekende muzikale "earcandy" dat de Duitse hoofdstad te bieden heeft.

Optredens van o.a. Gods of Blitz, The Scandals en oudgediende A Guy Called Gerald maken dat deze eerste editie van Berlin Ruft An de sfeer van Berlijn naar Nederland weet te halen. Maar ook opkomende namen uit de hedendaagse electronica scene als de krachtige en dromerige live/dj set van My My. Of de live minimal techno van de man die zich schuil houdt achter en rood masker, Redshape. En er worden de komende twee weken nog meer acts en dj's aan de line-up toegvoegd. Maar nu mag je met recht al spreken van een verantwoord avondje uit.

Berlin Ruft An!

vrijdag 23 maart

Paard van Troje -Den Haag

Berlin ruft an

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws