DJ Jean ontkent knokpartij met Oakey

Partyscene Redactie | 8 maart 2007
headlines

“Er is van een mug een olifant gemaakt”

DJ Jean steekt zijn tong uit richting Paul Okenfold, maar laat het bij verbaal geweldDe Belgische site van ID&T meldde begin deze week dat DJ Jean en Paul Oakenfold met elkaar op de vuist zijn gegaan tijdens Trance Energy. Oakey zou de muziekstijl van zijn Nederlandse collega ‘cheesy' genoemd hebben en dat pikte Jean niet. Er zouden een paar klappen gevallen zijn.

“Er is van een mug een olifant gemaakt”, zegt Dj Jean over zijn akkefietje met Paul Oakenfold afgelopen zaterdag. “Er zijn geen klappen gevallen. Het was laat in de nacht en Paul en ik hadden een meningsverschil. We hebben een kleine woordenwisseling gehad en dat was het wel. Dat nota bene een ID&T-medewerker het stukje op de site heeft gezet, snapt hij niet. “Ik ga uitzoeken waar het vandaan komt.”

Wij hebben DJ Jean altijd al een zachtaardige en goeie gozer gevonden, die niet voor niets zoveel vrienden heeft. Dat ondervond Love2Party zelf tijdens dit video-interview, voorafgaand aan zijn set tijdens Sensation White in de zomer van 2005. "Ik ben al zeker tien jaar 27."

Danceblog levert elke woensdag een opmerkelijk nieuwtje uit de scene

Elke woensdag leveren de heren van Danceblog ons hilarisch, opmerkelijk of bizar dansnieuws. Voor meer van dit soort intriges uit de dancescene, bezoek je deze kontschoppende muzieksite.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws