Secret Cinema Birthday Bash

Partyscene Redactie | 7 maart 2007
headlines

Doe mee met de remix contest!

Aanstaande vrijdag viert Jeroen Verhey gewoontegetrouw zijn verjaardag in Rotterdam. Vorig jaar deed hij dat in Waterfront en dit jaar in Off_Corso tijdens een speciale verjaardagseditie van technobabies. Daarnaast lanceert Jeroen binnenkort samen met Michel de Hey een nieuwe label, genaamd THEM.

Secret Cinema Birthday Bash vorig jaar in WaterfrontWie een verjaardagsfeest van Secret Cinema al eens heeft meegemaakt, zal weten dat dit garant staat voor een ongekend goede sfeer met veel lachende gezichten. Stond vorig jaar Waterfront op zijn kop, dit keer is Off_Corso aan de beurt. Voor Jeroen is er geen beter feest dan technobabies om zijn verjaardag te vieren. Technobabies staat voor maximale techno. Geen minimal geneuzel, geen downtempo gevoelige techno maar rollende bassen en opzwepende ritmes.

Speciaal voor de gelegenheid geeft Gerd zijn Literon-pseudoniem weer eens gestalte om samen met Jeroen een back2back live-set te doen. Jaren geleden leidde dit al eens tot een ontploffend Nighttown. Tevens zal Literon deze avond een preview geven van zijn aankomende album dat ergens dit jaar moet uitkomen. Verder te gast zijn Ben Sims, ook niet vies van een potje dikke techno, en Jay Samuel. terwijl in de lounge Jay Scarlett (Dj van Spacek - !K7 records), Roberto Caroso en Dick Jam de aanwezigen vermaken.

Bij deze feliciteren wij, namens de gehele Love2party crew, Jeroen Verhey met zijn verjaardag!

Misschien draait Jeroen binnenkort jou remix welSecret Cinema producer's contest

Binnenkort lanceert Jeroen samen met Michel de Hey het label THEM. De focus van dit nieuwe label zal liggen op techno, house, minimal, electro, maar ook op hardcore, trance en experimental. Een breed label mogen we wel stellen. Om de release van het label wat extra bekendheid te geven, hebben Jeroen en Michel een remix contest opgezet in samenwerking met het internetplatform Foem. Je kan meedoen tot 31 mei door een remix te maken van de eerste release ‘Watergruv’ of van één van Jeroen’s allereerste releases ‘Meng’s Theme’. Hiermee kan je een record-deal op THEM winnen en een stapel software. Op de site van FOEM vind je alle voorwaarden.

Love2party geeft 2 x 2 kaarten weg voor Technobabies aanstaande vrijdag in de Off_Corso in Rotterdam. Klik hier om mee te doen.

FOEM

Secret Cinema

Technobabies

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws