Gerd geeft masterclass

Partyscene Redactie | 4 maart 2007
headlines

Rotterdamse producer geeft tips en tricks

School of Audio Engineering en Bootleg DJ Café hebben een serie workshops gestart, waarin bekende producers uitleggen hoe ze hun favoriete studioapparatuur gebruiken. Zagen we eerder o.a. Jeroen Verheij en Joris Voorn hun geheimen prijsgeven, dit keer is het de beurt aan 4Lux en Fortek-labelbaas en producer Gert-Jan Bijl.

Gezien Gert-Jan’s indrukkenwekkende oeuvre, kan je een berg aan tips op het gebied van arrangeren en uitmixen verwachten.De man achter pseudoniemen als Gerd, Literon en Sensurreal zal je zijn manier van werken tonen in zowel zijn studio als live set-up, gebruikmakende van zijn favoriete gear: de Akai MPC, de Kurzweil K2500 en de legendarische analoge synth Arp Odyssey.

Gezien Gert-Jan’s indrukkenwekkende oeuvre, kan je een berg aan tips op het gebied van arrangeren en uitmixen verwachten. Hoe je eindmix er uiteindelijk uit kan zien wordt in het tweede gedeelte verteld door een senior SAE docent. Hij zal je alles vertellen over Advanced Mixing Techniques, gebruikmakend van DAW Pro Tools 7.3.

De workshop duurt in totaal 3 uur en wordt gehouden op donderdag 22 maart van 19:00 tot 22:00 uur in Bootleg DJ Café te Rotterdam. Kosten zijn 15,- euro per persoon en er worden maximaal 45 personen toegelaten. Inschrijvings- en betalingsinformatie vind je HIER!

Bootleg DJ Café

4Lux

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws